Zsolti vagyok, Zsolti vagyok,Dobálózolitt sárral, érvek és számok nélkül.
Már megint itt vagy, de minek....
egy fórumon trollkodom
és azt mondják a fórumon,
Te Zsolti, Te Zsolti
Ne trollkodjál helytelen,
Nyomd azt a gombot a bal kezeddel is!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Zsolti vagyok, Zsolti vagyok,Dobálózolitt sárral, érvek és számok nélkül.
Zsolti vagyok, Zsolti vagyok,
egy fórumon trollkodom
Te Zsolti, Te Zsolti
Nem rossz,Zsolti vagyok, Zsolti vagyok,
egy fórumon trollkodom
Te Zsolti, Te Zsolti
Igen az alapfizetés a legénységi állománynak , az újoncoknak kb 1400-1500 euro. Erre jöhetnek bizonyos pótlékok, csalædi pótlék a házasoknak, "az ejtöernyösöknek +500 euro, de nekik nincs tereppènz. A tereppénz egy egyedülálló ùjoncnak 33euro naponta, egy családos szakszi 51 euro naponta, egy családos százados kb 60-65 euro naponta. Ez természetesen hozzáadódik a fizuhoz. Egy kezdö tiszthelyettes sem kap sokkal többet, egy kezdö hadnagy kb 1900-2000 euro alapfizetés. Nem szabad elfelejteni a jó eü biztosítást, a kedvezményes vasùti utazást sem.Ma is minimálbért kapnak. 1500 eurót. Az ejések kapnak 500-al többet.
Igaz van korkedvezményes nyugdíj. 20 évtől,de @Lator ,ezt most jobban tudja.
Igen az alapfizetés a legénységi állománynak , az újoncoknak kb 1400-1500 euro. Erre jöhetnek bizonyos pótlékok, csalædi pótlék a házasoknak, "az ejtöernyösöknek +500 euro, de nekik nincs tereppènz. A tereppénz egy egyedülálló ùjoncnak 33euro naponta, egy családos szakszi 51 euro naponta, egy családos százados kb 60-65 euro naponta. Ez természetesen hozzáadódik a fizuhoz. Egy kezdö tiszthelyettes sem kap sokkal többet, egy kezdö hadnagy kb 1900-2000 euro alapfizetés. Nem szabad elfelejteni a jó eü biztosítást, a kedvezményes vasùti utazást sem.Ma is minimálbért kapnak. 1500 eurót. Az ejések kapnak 500-al többet.
Igaz van korkedvezményes nyugdíj. 20 évtől,de @Lator ,ezt most jobban tudja.
Még egy gondolat ehez a témához, a Francia katonák külföldi missziókban keresnek jól. Ez persze szolgálati id9bés rendfokozat függvénye is, 2.5 szeres szorzó van a fizura. Egy 2 gyerekes szakszi megkereshet 4200 eurot havonta. A sentinelle isn plusz pénz, tereppénz +10 euro naponta, de ezt asszem emelni fogjákIgen az alapfizetés a legénységi állománynak , az újoncoknak kb 1400-1500 euro. Erre jöhetnek bizonyos pótlékok, csalædi pótlék a házasoknak, "az ejtöernyösöknek +500 euro, de nekik nincs tereppènz. A tereppénz egy egyedülálló ùjoncnak 33euro naponta, egy családos szakszi 51 euro naponta, egy családos százados kb 60-65 euro naponta. Ez természetesen hozzáadódik a fizuhoz. Egy kezdö tiszthelyettes sem kap sokkal többet, egy kezdö hadnagy kb 1900-2000 euro alapfizetés. Nem szabad elfelejteni a jó eü biztosítást, a kedvezményes vasùti utazást sem.
Ma nem csak inforadiozik Romulusz.
Vki röviden leírja mi volt, sajnos meghallgatni nem tudom....
Dobálózolitt sárral, érvek és számok nélkül.
Zsolti vagyok, Zsolti vagyok,
egy fórumon trollkodom
Te Zsolti, Te Zsolti
Anno a tereppénz 20 euro volt naponta,mikor a helyőrségi zónát elhagytad.Még egy gondolat ehez a témához, a Francia katonák külföldi missziókban keresnek jól. Ez persze szolgálati id9bés rendfokozat függvénye is, 2.5 szeres szorzó van a fizura. Egy 2 gyerekes szakszi megkereshet 4200 eurot havonta. A sentinelle isn plusz pénz, tereppénz +10 euro naponta, de ezt asszem emelni fogják
Elméletileg a Kossuth rádióban is volt, esetleg azt hallgatta valaki?
(amúgy nem várok sehonnan lényegi új infót, ez csak a kötelező PR kör )
Nem! Hátha rájön, hogy vitatkozni csak érvekkel lehet. Nincs mindig igaza az embernek, de ha írsz valamit ne az legyen már a válasz, hogy hülye vagy, hanem az, hogy rosszul számolsz vagy rosszul tudod, mert ezmegez van. Mellékelve a számokat, tényeket.Ki kéne már b@szni innen (is)...
Soha nem fog rájönni.Nem! Hátha rájön, hogy vitatkozni csak érvekkel lehet. Nincs mindig igaza az embernek, de ha írsz valamit ne az legyen már a válasz, hogy hülye vagy, hanem az, hogy rosszul számolsz vagy rosszul tudod, mert ezmegez van. Mellékelve a számokat, tényeket.
Lehet, de adjunk neki még esélyt.Soha nem fog rájönni.
Nem! Hátha rájön, hogy vitatkozni csak érvekkel lehet. Nincs mindig igaza az embernek, de ha írsz valamit ne az legyen már a válasz, hogy hülye vagy, hanem az, hogy rosszul számolsz vagy rosszul tudod, mert ezmegez van. Mellékelve a számokat, tényeket.
A drámatagozat esélyes győztesen!Elég régóta feszegeti a határokat, tesztelve, hogy mit/meddig lehet!
...és egyre többen!
Ezt az undorító "Addig mondom amíg hagyod, hi-hi-hi..." (ki-/bele-)fárasztós taktikát nem kedvelem, saját életteremből kizárom, itt sem vezet jóra!
@Parapitecus
Soha nem fog rájönni.
Nem biztos, hogy rá akar jönni!
...és ez nem fórum-óvoda, fórum-oktató makacs/hithú fórumozók kiképzésére, tesztelésére.
...vagy ha igen, akkor megyek!
Vagy akarmennyit. Ez a "tiltsuk ki, mert nem erti, hogy nincs igaza" igazan komunista tempo lenne.Lehet, de adjunk neki még esélyt.
Elég régóta feszegeti a határokat, tesztelve, hogy mit/meddig lehet!
...és egyre többen!
Ezt az undorító "Addig mondom amíg hagyod, hi-hi-hi..." (ki-/bele-)fárasztós taktikát nem kedvelem, saját életteremből kizárom, itt sem vezet jóra!
@Parapitecus
Soha nem fog rájönni.
Nem biztos, hogy rá akar jönni!
...és ez nem fórum-óvoda, fórum-oktató makacs/hithú fórumozók kiképzésére, tesztelésére.
...vagy ha igen, akkor megyek!
Két like kéne erre a hozzászólásodra,egy egyetértős-meg egy nevetős.......Vagy akarmennyit. Ez a "tiltsuk ki, mert nem erti, hogy nincs igaza" igazan komunista tempo lenne.
Ez egy forum. Ha tetszik, ha nem, lesznek olyanok, akik nem ertenek egyet velem, veled, barkivel. Nincs ebben semmi kulonos.
Most ülj le, rajzold meg a ház metszeteit, elhelyezését, kottázd, írd meg a műszaki leírását. És vállald a felelősséget is azért ha szar lett..Itt inkább arról filozofáltam, hogy minek bassza el az ember az életét bármelyik állásban, ha az cserébe küdelmes, örökalbérletes(ami a kereset javát viszi is) életet élhet? És ugyan a 3 diploma megszerzése kiváló dolog, de ha a kőművességhez is diploma kellene, akkor lenne zokogás a képzés idején.Odaállíthatjuk egy építkezés szintátadására a bölcsész/közgadász/politológust akire a kőművesnek lényegében soha és semmilyen körülmények között nem lenne szüksége egyetlen korszak egyetlen percében sem hogy mondja már meg, hogy jó-e minden?
Vajon hasznos a három diplomájával ott és akkor? Vajon hasznos-e egyáltalán, ha a kőmüves szemszögéből nézzük, hogy épületeket, energiát, időt, pénzt, könyveket, meg a nagyságosérzést fordítják a fenti háromdiplomásra? Ő kőmüvesként tapasztalati úton részben mérnökké is válik, annyi ilyen átadáson lehet ott, hogy a többi szakmával szembeni elvársokkal is tisztában van, le tudná vezényelni diplomás mérnök nélkül is is az átadást.
Milyen szép is lenne ha mindenki egyetértene mindenkivel! Lehet nem beszélgetnénk ezen a fórumon! De vannak olyan emberek mint ő, akik pont ezt szeretik és ezzel szeretnek kitűnni a többiektől! Ez egy típus és kész! Ezt is el kell fogadni! Célját most is elérte, hiszen róla beszélgetünk! Nem kell válaszolni neki ennyi! Leírja szíve joga oszt csá...Vagy akarmennyit. Ez a "tiltsuk ki, mert nem erti, hogy nincs igaza" igazan komunista tempo lenne.
Ez egy forum. Ha tetszik, ha nem, lesznek olyanok, akik nem ertenek egyet velem, veled, barkivel. Nincs ebben semmi kulonos.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..