A BBC riporterének tudósítása a brit Defender rombolóról (ebből voltak a képek)
Angol-ukrán-török paktum van kialakulóban Oo ellen, ez már látható az aláírt egyészségekből.Abszolút így van, egy megjegyzés: Biden-Putyin megegyeztek az európai háborúban. Ez bassza az angolok csőrét, ti. az amerikai-orosz paktum. Ugyanis, ha az USA és Oroszo. összefognak, akkor nem lesz angol világbirodalom, mint régen, mert az USA nem bukik meg. Pedig az angolok ezért léptek ki az EU-ból. Ez magyarázza, hogy éppen az angolok provokálták Oroszo.-ot.
Angol-ukrán-török paktum van kialakulóban Oo ellen, ez már látható az aláírt egyészségekből.
oroszhirek.hu
Csodálod, hogy el vagyok tévedve, mint Alice Csodaországban?
Egyik nap még azt olvasom hogy két repzi Romániából rendezi az egész orosz légierőt a környéken, most meg mégsem erőtlen a hadseregük..., ez nekem nem áll össze, úgy érzem, véleménydrótokon rángatnak össze-vissza, épp attól függően, hogy milyen zoknit húzott reggel a delikvens.
Jár. Úgy hívják, hogy közvélemény. Működik is a dolog, hisz az orosz médiában feszt az megy, hogy lövöldözéssel meg bombázással így meg úgy megfutamították az angolokat, a propioldalaikon megjelentetett anyagokra meg nyugaton is úgy csapnak egyesek, mint gyöngytyúk a meleg takonyra. Látszik ez ebben a topikban is.Most meg kiderül, hogy csak a médiában akarják uralni a pillanatot. Aztaqrva!
Miért akarják uralni, ez valami verseny és ezért jár valamilyen díj?
Akkor ne hülyülj hanem beszélj komolyan.Ne csodálkozzon senki, ha végül meghülyülök és eltévedek a veretes véleménycunamikban, hisz semmi mást nem teszek, csak ide jövök olvasni és hinni.
Majd szóljatok, ha komolyra is vehetjük a figurát, ez egyelőre a stand up comedy D-kategória.

Az ellenkezője! Most fognak még jobban elhúzni csak!Az egyetlen változatlan dolog az, hogy a németek így is, úgy is szopnak.
Azért a briteknek ideje lenne felébredni ,mert a Krím már 7 éve az OF része. Tehát szó sincs ukrán vizekről.
Kevered a szalmabáb érvelést az iróniával.![]()
A te érvelési hibád: Szalmabáb
Eltúloztad, megváltoztattad vagy teljesen egy általad kitalálttal helyettesítetted a másik álláspontját azért, hogy könnyebben megtámadhasd, az övét helytelenebbnek, a sajátodat pedig helyesebbnek állíthasd be.a.te.ervelesi.hibad.hu
Jár. Úgy hívják, hogy közvélemény. Működik is a dolog, hisz az orosz médiában feszt az megy, hogy lövöldözéssel meg bombázással így meg úgy megfutamították az angolokat, a propioldalaikon megjelentetett anyagokra meg nyugaton is úgy csapnak egyesek, mint gyöngytyúk a meleg takonyra. Látszik ez ebben a topikban is.
Ugyanekkor a britek álláspontja az, hogy a hajó egy nemzetközileg elismert hajózási útvonalon haladt a krím mellett, amelyet ők Ukrajna területeként ismernek el. Erre válaszul az oroszok nagy csinnadrattát rendeztek, de a hajó folytatta az
útját Grúzia felé.
A két forgatókönyv közül a második áll közelebb a valósághoz.
Akkor ne hülyülj hanem beszélj komolyan.![]()
Mire föl?ami nekik nem tetszik. Ők egy angol-orosz paktumra számítottak,
Üdv Little!Kedves Manga-Monguz (Monte)......
Megértelek. Anno, pár éve ez egy értelmes beszélgetésekről,hovatovább vitákról szóló fórum volt. Azután mindenféle "indíttatású" "hátterű" trollok lepték el és a mai napig kvázi uralják. Én - személy szerint örülök, hogy visszatértél -, de félek, nagyon hamar távozni fogsz. Én is redukáltam hozzáröffenéseimet, mert ugyebár a falnak hiába....![]()
Súlytalanok, hogyne.Mire föl?
Tök súlytalanok az Egyesült Államokhoz viszonyítva...
Hagyjuk már!
Az Egyesült Államokhoz képest!Súlytalanok, hogyne.
2 rephordozóval,
F-35-el,
Challenger 2-vel,
egy rakás atommal,
na meg a királyok vérével az ereikben.

Alapvetően nem értek egyet Haubagoi orosz-amerikai paktum elméletével, na nem a logikája hibás, hanem a jelenlegi szerepkörök leosztásában és a megkövesedett politikai struktúrák magatartásában téved szerintem.Mire föl?
Tök súlytalanok az Egyesült Államokhoz viszonyítva...
Hagyjuk már!
Nagyon jó az új profil, ez image váltást is jelent?Súlytalanok, hogyne.
2 rephordozóval,
F-35-el,
Challenger 2-vel,
egy rakás atommal,
na meg a királyok vérével az ereikben.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..