.
Sztem az agyalás a bővítésen megy. Az meg a térség fejlesztéseit nézve kötelező. (A jó hír, hogy mo a többi ország beszerzésének ismeretében dönthetünk.) Ezért van porondon a hazai kiképzőgép is itt lehet tiszta Gripen vagy vegyes felállás. Viszont ha vegyes akkor se tág a kör.
De ez az állításod fals. A C-k tuti maradnak, beharangoztak hozzájuk egy közelgő fejlesztést. Nincs is értelme kukázni, pont mikor kifizettük és még km. van benne.Nem vagyok oda az amcsikért, meg főleg nem tetszik, hogy a szerver fizikailag in the USA, de azt be kell látni, hogy ennél nagyobb böszmeséget (copyright tudjátok ki), mint mi, ország nem csinált vadászgép fronton (amúgy de, mások is, de ez nem ment fel minket). Szóval az, ahogy kinulláztuk a 29-eseket, majd anélkül gondolkodunk a gripen váltásán, hogy a képességeit akár megközelítőleg kihasználtuk volna, hát ez minimum tervezési hiba, de nyugodtan leírhatom a fenti örökbecsűvel.
Sztem az agyalás a bővítésen megy. Az meg a térség fejlesztéseit nézve kötelező. (A jó hír, hogy mo a többi ország beszerzésének ismeretében dönthetünk.) Ezért van porondon a hazai kiképzőgép is itt lehet tiszta Gripen vagy vegyes felállás. Viszont ha vegyes akkor se tág a kör.