Ezzel a témával kapcsolatban az alábbi topikok lehetnek érdekesek:
Önjáró atomerőművek
Katonai áramellátás
Villamosenergia-termelés, energiagazdálkodás
Önjáró atomerőművek
Katonai áramellátás
Villamosenergia-termelés, energiagazdálkodás
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Nográdiak egyébként tényleg jók. (kedvelem őket csinálják sokan vannak és képeznék magukat.)Dr. Benkő Tibor, honvédelmi miniszterének tettünk fel három kérdést...
Miben látja a nógrádi zászlóalj jelentőségét?
Nógrádban mennyien élnek ezzel a lehetőséggel?
Mivel támogatja a minisztérium a zászlóalj munkáját?
OFF de nekem a Nógrádiakról mindig a Somogyi Rossebek jutnak eszembe(most az ottani egység az a karakter leginkább szerintem)
(Nem akarom megfosztani persze a Somogyiakat semmitől... Somogy is sok jó katonát ad (még fene gyerekeket is). Csak ne érzem bennük a Rosseb stílust annyira mint a Nem rosseb Nógrádiakon.)
Hmm...Akkor én meg melléteszem ezt is.
Történetesen pont az SW 121-ből alakították ki!
Szóval ha van fizetés akkor rögtön van jelentkező???Ezt soha nem gondoltam volna! Ezt nem kellene kipróbálni a Honvédségnél is...??Csak idő kérdése volt
![]()
Katonai küldetésekre alakul egy nem mindennapi magáncég Magyarországon
Különleges katonai feladatokra alakul itthon egy magánvállalkozás - tudta meg a Növekedés.hu. Külföldi katonai feladatokra, akár 600 fős kontingens kihelyezésére képes csapatot akar az alapító. A fizetés jóval több a hazainál, de a veszély is.novekedes.hu
Szóval ha van fizetés akkor rögtön van jelentkező???Ezt soha nem gondoltam volna! Ezt nem kellene kipróbálni a Honvédségnél is...??
Igazság szerint én ezen az önkéntes szolgálati formán eddig csak hüledeztem. Miért gondolták, hogy ez népszerűbb lesz, mint egy tartalékosi forma.A Magyar Honvédség azoknak a fiataloknak is lehetőség biztosít, akik idén nem nyertek felvételt valamelyik felsőoktatási intézménybe.
A féléves önkéntes katonai szolgálat képzéseket és biztos jövedelemforrást kínál, amelyben a résztvevők megismerkedhetnek a Magyar Honvédség rendszerével, és belekóstolhatnak abba, hogy hogyan zajlik egy felkészítés és kiképzés.
A debreceni Kossuth téren köszöntek el attól a több mint 400 katonától, akik féléves külszolgálatukat kezdik meg Koszovóban és Libanonban. A KFOR-misszióban ezúttal már tartalékos katonák is részt vesznek, így nem csak egyéni beosztásban, hanem kötelékben szolgálni fognak.
Nagyon büszkék lehetünk rájuk!
Szerintem ez egy kamu.Csak idő kérdése volt
![]()
Katonai küldetésekre alakul egy nem mindennapi magáncég Magyarországon
Különleges katonai feladatokra alakul itthon egy magánvállalkozás - tudta meg a Növekedés.hu. Külföldi katonai feladatokra, akár 600 fős kontingens kihelyezésére képes csapatot akar az alapító. A fizetés jóval több a hazainál, de a veszély is.novekedes.hu
Én nem a külszolgálatról beszéltem hanem a kezdő fizetésről egy hivatásosnak! Csak nem azt akarod mondani hogy a kezdő fizetés is 1 millió...??
A kabuli holland nagykövetséget örző magyarok tudod mennyit keresnek?
Ha nem akkor ne beszélj pénzről.
Ha tudod akkor meg miről beszélsz.
Ha egy magyar honvéd kimegy afgánba/Irakba kb azt megkeresi, de kicsit többet is.
Holland nagykövetségen???Én nem a külszolgálatról beszéltem hanem a kezdő fizetésről egy hivatásosnak! Csak nem azt akarod mondani hogy a kezdő fizetés is 1 millió...??
Kész....Holland nagykövetségen???
Közel sem.
Arányokról beszélek
Az a probléma, hogy a katonák élete nem 24/24 külszolgálat. Ha itthon vannak, marad a sovány fizetés és külszolgálati plusz juttatások felélése. Ellenkező esetben nem lenne orrvérzésig toborzás a csapatokhoz a nagy fluktuáció miatt.
A kabuli holland nagykövetséget örző magyarok tudod mennyit keresnek?
Ha nem akkor ne beszélj pénzről.
Ha tudod akkor meg miről beszélsz.
Ha egy magyar honvéd kimegy afgánba/Irakba kb azt megkeresi, de kicsit többet is.
Holland nagykövetségen???Az a probléma, hogy a katonák élete nem 24/24 külszolgálat. Ha itthon vannak, marad a sovány fizetés és külszolgálati plusz juttatások felélése. Ellenkező esetben nem lenne orrvérzésig toborzás a csapatokhoz a nagy fluktuáció miatt.
Nem.Holland nagykövetségen???![]()
Erre már csak ennyit tudok mondani....!Kórház? - YouTubeNem.
Az eddigi afgán/mostmár csak iraki külszolgálatban.
A többi amúgy sem fizet annyira jól.
Holland követséget leszerelt rendőrök, katonák védik.
Nyugati szemmel nevetséges bérért.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..