Még annyi adalék, hogy olvasatom szerint a Brazilok akik az E-t repülik majd a svédeken együtt, mert jelenleg ez a két konkrét üzle van, nem a TILDS-et, hanem saját BR-2 adattovábbító rendszerüket használják majd.
BR-2
BR-2
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez korai 2000-es evek leirasa, azt hiszem, amugy van egy elso resze is, nekem megvan mindketto PDFben, ha erdekel.A svéd TILDS nem illik bele a britekadattovábbító rendszerébe, mert az EF és F-35-be utólagosan eléggé nehéz lenne beszuszakolni. Ez nem egy új rádió amit beépítesz. Én inkább abban hiszek, hogy ŐK az F-35-Tempest kapcsolatra helyezik a hangsúlyt és az F-35 adattovábbító a CNI rendszerét építik be..
A svédek pld. Red Flag-on használták jó eredménnyel.
Egy kis közérthető írás a TILDS-ről..
https://m.blog.naver.com/jskimadd/10103300031
Miert tennek? A Tempestrol van szo, az meg az EFt fogja valtaniA svéd TILDS nem illik bele a britekadattovábbító rendszerébe, mert az EF és F-35-be utólagosan eléggé nehéz lenne beszuszakolni.
Nem, ez annal sokkal egyszerűbb. Ez egy modul, amin a SoC (CPU-mem-nonvolatile) futtatja a sw stacket es egy speci (vectoring) SDR kezeli a peer-to-peer linket.Ez nem egy új rádió amit beépítesz.
Én inkább abban hiszek, hogy ŐK az F-35-Tempest kapcsolatra helyezik a hangsúlyt és az F-35 adattovábbító a CNI rendszerét építik be..
Ez korai 2000-es evek leirasa, azt hiszem, amugy van egy elso resze is, nekem megvan mindketto PDFben, ha erdekel.A svédek pld. Red Flag-on használták jó eredménnyel.
Egy kis közérthető írás a TILDS-ről..
https://m.blog.naver.com/jskimadd/10103300031
Az egy subset, kb olyasmi, mint amit MADL tud, annal modernebb lesz, de a svedekhez képest az is kevesebbről szol (ie. kepesek egymasnak tuzet vezerelni, foleg hajoknak adni celt stb -a TIDLS ugy 340+ evekar tudta ezt.)A Tempesthez (multi domain) Combat Cloud nevű valamit fejlesztenek. De ennek már tényleg semmi köze a magyar Gripenekhez.
Megjelent az Aranysas 2021/8 száma.
A 2021/8 tartalomjegyzéke
Teljes cikk a honlapon:
Páratlan páros - Nekik tapsolhatunk Kecskeméten
A Gripen „kalapácsa” - Raytheon AGM-65 Maverick
Új háttérképek...
Mondj pár országot kérlek, ahol a magyar címer ütősebb marketing eszköz, mint a KMW logó!(...) Lásd miért kerültek a KMW fejlesztések szerény hazánkba... A német felismerte, hogy magyar cimerrel és névvel olyan helyre is el lehet adni ahova Ők nem csinálhat bizniszt..(...)
Sokkal szebbek a nőink.Mondj pár országot kérlek, ahol a magyar címer ütősebb marketing eszköz, mint a KMW logó!
A téli szalámin kívül nem sok termék jut eszembe, ahol "Made in Hungary" veri a "Made in Germany"-t - sajnos...
Szia,Mondj pár országot kérlek, ahol a magyar címer ütősebb marketing eszköz, mint a KMW logó!
A téli szalámin kívül nem sok termék jut eszembe, ahol "Made in Hungary" veri a "Made in Germany"-t - sajnos...
Rossz volt a minőségük, vagy Mo. lett szégyelnivaló, mint "bűnös" ország?" A német felismerte, hogy magyar cimerrel és névvel olyan helyre is el lehet adni ahova Ők nem csinálhat bizniszt"
Szia,
Ezt teljesen felreertetted: szo sincs arrol, hogy barki magyar termeket valasztana nemet helyett; arrol van szo, hogy Nemetorszag bunozokkel nem uzletel (vagyis ezt a vallalatainak is megtiltja), a magyar allam reszerol termeszetesen nincs ilyen elvaras.
Szomoruan keszitettem ezt a fotot 2018-ban:
![]()
Azert voltam szomoru, mert elotte nagyon sok even at ugyanezek az eszkozoket magyarkent reklamozta a gyarto, de sajnos 2018-ra szegyenne valt, hogy hol keszulnek ezek a tavcsovek:
![]()
"Ezt teljesen felreertetted: szo sincs arrol, hogy barki magyar termeket valasztana nemet helyett; arrol van szo, hogy Nemetorszag bunozokkel nem uzletel (vagyis ezt a vallalatainak is megtiltja)"
Ez valóban kapcsolatban van a fórum címével." A német felismerte, hogy magyar cimerrel és névvel olyan helyre is el lehet adni ahova Ők nem csinálhat bizniszt"
Szia,
Ezt teljesen felreertetted: szo sincs arrol, hogy barki magyar termeket valasztana nemet helyett; arrol van szo, hogy Nemetorszag bunozokkel nem uzletel (vagyis ezt a vallalatainak is megtiltja), a magyar allam reszerol termeszetesen nincs ilyen elvaras.
Szomoruan keszitettem ezt a fotot 2018-ban:
![]()
Azert voltam szomoru, mert elotte nagyon sok even at ugyanezek az eszkozoket magyarkent reklamozta a gyarto, de sajnos 2018-ra szegyenne valt, hogy hol keszulnek ezek a tavcsovek:
![]()
Azért az erős pistát se hagyjuk ki....!Sokkal szebbek a nőink.(nem termékként gondolnék rájuk most, de a tény az tény)
Majd ha kilóméteres sor áll érte New Yorkban, mint az új "Ájfónért" akkor szólj és felveszem a listára, mint magyar csúcsterméket!Azért az erős pistát se hagyjuk ki....!![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..