H
Hummen23
Guest
Vicceltem. De nyílván gondoltak rá. Máskülönben nem vágták volna be a videóba.szerintem a láng elrejtésre gondolt
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vicceltem. De nyílván gondoltak rá. Máskülönben nem vágták volna be a videóba.szerintem a láng elrejtésre gondolt
Is, de higyjétek el, nem véletlenül kerültek bele azok a képkockák a promóba. Nem feltétlenül kell mindig Hi-Tech dolgokra gondolni, a terepen a praktikus megoldások is lehetnek dizájnosak.szerintem a láng elrejtésre gondolt
Csak eltaláltam mire gondoltálIs, de higyjétek el, nem véletlenül kerültek bele azok a képkockák a promóba. Nem feltétlenül kell mindig Hi-Tech dolgokra gondolni, a terepen a praktikus megoldások is lehetnek dizájnosak.
És ha már ott van, tökéletes lángrejtő meg IR kép árnyékoló stb.
Az eddigi sarp tornyok helyére is ez kerül, vagy azok maradnak?Csak eltaláltam mire gondoltál![]()
Jaja, pont ezt akartam mondani, hogy azert a 8x8 minimum 12.7 kellene meg APC eseten is (a' la brit Boxerek), de, feltetelezem, egy tgkocsira ez is eleg...?Tessék megcsinálni .50-esben is ,mert ez harmatos![]()
Mondjuk a 8x8 APCken szamitani fog, szoval nem zarom ki, hogy annak is szerepe volt a burkolatban...Minimális köze van a radarelnyeléshez.
Az a vicces, hogy sematikusan már korábban is jelen volt a HX3-as képeken. Csak nem nagyon vettük észre. Ócska álcázós trükkök...
Íme egy kép:
![]()
Tényleg azt gondolod, hogy számít az, hogy egy 40 tonnás vasdarabon mekkora radarkeresztmetszetet ad a fegyvertorony?
Bármire teszik is fel, nem igazán számít a radarkeresztmetszetben. Viszont ha infra elleni álcahálót kell a gépre akasztani, akkor így a fegyvertorony kihagyható, és körbeforgatható, használható marad.
Ami pedig a design funkcióját illeti. A tűzköpő hiúz mennyiben illik mondjuk a HX3 vagy a Lynx designjába?
Hat a meglevoket biztos nem szedik le...Az eddigi sarp tornyok helyére is ez kerül, vagy azok maradnak?
Van 50-es verzió bár a 60 fokos max emelési szög elég gyenge - pláne városi környezetben, amikor a tetőről is lőhetnek...Jaja, pont ezt akartam mondani, hogy azert a 8x8 minimum 12.7 kellene meg APC eseten is (a' la brit Boxerek), de, feltetelezem, egy tgkocsira ez is eleg...?
Fogalmam sincs, mire célzol, de az Otter mind németül, mind angolul vidrát jelent.Az..
![]()
Kreuzotter – Wikipedia
de.wikipedia.org
szerintem ez kicsit sok az nms nem kerül annyiba de a gidrán sem.Ez a kigyo(es valtozatai) ha jol emlekszem 650 misibe fognak kerulni ugyhogy szerintem a Gidranra meg az NMS-re is fel lesznek pakolva - meg persze ha veszunk teherautot akkor arra is.
Banyek te hallottál már olyanról, hogy egy szónak több jelentése is van? Fogsz egy német szótárat bepötyögöd, hogy Otter és láss csodát.Fogalmam sincs, mire célzol, de az Otter mind németül, mind angolul vidrát jelent.![]()
What.Banyek te hallottál már olyanról, hogy egy szónak több jelentése is van? Fogsz egy német szótárat bepötyögöd, hogy Otter és láss csodát.
Rendszertani besorolásba meg nem akarok belemenni, de gondolj csak abba, hogy az angol is használ a Vipera család bizonyos tagjaira egy kifejezést, ami nem a viper.
Err, hogyne kerulne - a Jelcin fegyverzet nelkul valami 600-800 ezer dollar kozott van.szerintem ez kicsit sok az nms nem kerül annyiba de a gidrán sem.
Akkor a nyelvi és állattani OTTER témát lezárandó két oldal:What.
Otter != Kreuzotter
szarvas != szarvasbogar
Ezeknek semmi koze egy szohoz, kulonbozo szavakrol van szo.
Az Otter jelentese vidra (avagy annak a szoros, vizi csaladnak az akarmilyen verzioi), nincs mas jelentese sem angolban, sem nemetben, legalabbis en meg soha nem talalkoztam vele semmilyen kornyezetben az elmult ~40 ev alatt, miota beszelek barmilyen nyelvet. Esetleg szlengben, de az mas teszta, a buzibar-kulturaban nem vagyok annyira jaratos.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..