Gratulálok!@kelepisti
Köszönöm. Elképesztő, hogy ennyire fontos dolgot hogyan felejthettem el...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Gratulálok!@kelepisti
Köszönöm. Elképesztő, hogy ennyire fontos dolgot hogyan felejthettem el...
Akkor el lehet kezdeni találgatni melyik HMCS lesz.Nem tudom volt-e már de a magyar statik griffen iris-t-t és meteort véltem felfedezni.
![]()
És ami a fotódon nem látszik... Reccelite konténer is volt rajta a másik oldalonNem tudom volt-e már de a magyar statik griffen iris-t-t és meteort véltem felfedezni.
![]()
.
Whoa, vajon hány kintlevőnek tűnt fel, hogy mit lát?És ami a fotódon nem látszik... Reccelite konténer is volt rajta a másik oldalon![]()
Az, ami a braziloknak, és a svédeknek is lesz a Gripen E-hez...Akkor el lehet kezdeni találgatni melyik HMCS lesz.
A D.Afrikai Gripenekhez is rendszeresített Cobrat szerintem már nem gyártkák, úgyhogy szerintem a leg esélyesebb a BAE Striker II
![]()
Nem tudom volt-e már de a magyar statik griffen iris-t-t és meteort véltem felfedezni.
![]()
Szerintem jó lett.Íme az új anyag.
![]()
MiG-29 kontra Gripen - HTKA - Haditechnikai Kerekasztal
A Magyar Légierőben a MiG-29 9.12-es típus majd két évtizedes szolgálata sokakban igen mély nyomot hagyott. A becenevén „Nagyvas” itthon a kis számban használt és laikusok által nem túl respektált MiG-23MF és a MiG-21BIsz típus mellé érkezett 1993-ban, ezzel generációs ugrást hozva el a Légierő...htka.hu
Fú, nem tudom, de most esik le, hogy az lehet, hogy 160.Szerintem jó lett.
Nekem csak a "80 darab AIM-9L-1 Sidewinder" a furcsa. Azt hol olvastad?
Annyi szerintem nincs. Hacsak nem vettünk hozzá még 2018-2019 körül.Fú, nem tudom, de most esik le, hogy az lehet, hogy 160.
Egyik lektor sem kötött bele.
A Gripen FAQ-ban is ez van.
Úgy tűnik hogy senkinek. Pénteken volt a sajtónap, de nem láttam sehol sem említve. Az Aranysas is csak 18 perccel utánam írta meg.Whoa, vajon hány kintlevőnek tűnt fel, hogy mit lát?![]()
Ez nekem is feltűnt. Bár ugyanezek a fegyverek voltak a Gripen E-n is mellette.Nem tudom volt-e már de a magyar statik griffen iris-t-t és meteort véltem felfedezni.
![]()
Tűt keresel a szénakazalban, Balázs ezt akarja elmagyarázni. Pl 200 kmre kiáll a himars a rétre, indít, aztán elpucol (a'la Scud 1991) Te ezt az indítót az életbe nem fogod megtalálni/eltalálni Gripen/Taurussal
Pontosan. De, még ha 10 percre követed is, az indítás előtt elkapni, ami után meg elmozog, a Taurus mire is menne rá?
Az is egy "célzás" lehet, hogy a Gripen E csak egy műanyag makett volt (amit kb. 5 éve visznek minden kiállításra) és nem egy valódi példányt küldtek ide...Ez nekem is feltűnt. Bár ugyanezek a fegyverek voltak a Gripen E-n is mellette.
Akkor már értem miért remegett be az egész gép amikor egy kiscsávó beleugrott.Az is egy "célzás" lehet, hogy a Gripen E csak egy műanyag makett volt (amit kb. 5 éve visznek minden kiállításra) és nem egy valódi példányt küldtek ide...
Célzás? Mire?Az is egy "célzás" lehet, hogy a Gripen E csak egy műanyag makett volt (amit kb. 5 éve visznek minden kiállításra) és nem egy valódi példányt küldtek ide...
Hogy a Gripen E/F most nem volt téma.Célzás? Mire?
Túlkombinálod.Hogy a Gripen E/F most nem volt téma.
Én? Nem te mondtad hogy Saab-Aero-Embraer Flygsystem 2020 lesz?Túlkombinálod.![]()
Az utolsót @Green Leader gondolta hozza, en inkabb valamifele Tempest-derived 6th gent tippelek majd, de az eleje már hogy bejött, nem...?Én? Nem te mondtad hogy Saab-Aero-Embraer Flygsystem 2020 lesz?![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..