Beszélgető

"Ugyanakkor határozottan ellent kell mondjak Csurka István képviselőtársamnak a tekintetben, miszerint Magyarországon az állampolgárok a haza szempontjából olyanfajta megkülönböztetés alá esnének, miszerint aki fegyveres szolgálatot vállal, az értékesebb, aki nem vállal az értéktelenebb […] Úgy gondoljuk, hogy a haza számára nem az szabja meg egy polgár értékét, hogy valaki vállal-e fegyveres katonai szolgálatot vagy nem. […] A mi elgondolásunk szerint a nevelésnek nincsen helye a hadseregben, bármilyen természetű lenne is az […] bármilyenfajta nevelésnek helyét nem találjuk, nem látjuk a hadseregen belül. "(Orbán Viktor, 1990. október 16. 8. ülésszak)
És ehhez képest meg milyen szépen továbbfejlődött mostanra!
Pista bátyánk is bizonyára örömmel tekint le rá...
..
(Próbálj meg Te is lépni egy kicsit előre!)

És ehhez képest meg milyen szépen továbbfejlődött mostanra!
Pista bátyánk is bizonyára örömmel tekint le rá...
..
(Próbálj meg Te is lépni egy kicsit előre!)
A halála előtti években már teljes mértékben támogatta.

"Ugyanakkor határozottan ellent kell mondjak Csurka István képviselőtársamnak a tekintetben, miszerint Magyarországon az állampolgárok a haza szempontjából olyanfajta megkülönböztetés alá esnének, miszerint aki fegyveres szolgálatot vállal, az értékesebb, aki nem vállal az értéktelenebb […] Úgy gondoljuk, hogy a haza számára nem az szabja meg egy polgár értékét, hogy valaki vállal-e fegyveres katonai szolgálatot vagy nem. […] A mi elgondolásunk szerint a nevelésnek nincsen helye a hadseregben, bármilyen természetű lenne is az […] bármilyenfajta nevelésnek helyét nem találjuk, nem látjuk a hadseregen belül. "(Orbán Viktor, 1990. október 16. 8. ülésszak)
Ezt a művészetben úgy hívják, hogy jellemfejlődés. :)

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
  • Szomorú
Reactions: Blitz97
Természet és repülés LVL60.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Vettunk tankert? :eek:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ez annak fényében furcsa, hogy két hete még azzal kampányoltak egyesek, hogy a kutyákat többre tartják az embereknél, mert azokat is vitték ki.
Akkor ezeket most miért hagyták itt?

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

Ez annak fényében furcsa, hogy két hete még azzal kampányoltak egyesek, hogy a kutyákat többre tartják az embereknél, mert azokat is vitték ki.
Akkor ezeket most miért hagyták itt?
Talán pont ezért, ne mondhassák újra, hogy a kutyák fontosabbak voltak.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Ezek szerint le, nem gyozom idovel, képtelenség 100+ topikot követni, kommentelni,max a hivatásos forumozók gyozik. :confused:
Én is így vagyok vele 2016-ban regisztráltam akkor ment minden f*szán naponta szinte mindent elolvastam.
ÉS kb. 2018 decemberétől ( Leo, SAMOC stb. bejelentése óta ) nagyon megnőtt a fórum hozzászólások száma, nálam is sok minden kimarad a követésben. Sajnos.
De hát ha az ember elfoglalt család, munka, egyéb dolgok akkor ez szerintem érthető...:):rolleyes: