Még a végén tiszteletbeli paleobiologusnak tekintelek....Pontosan ennyi a lényeg. Ha valami nem okoz szelekciós hátrányt, az nem is szelektálódik ki.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Még a végén tiszteletbeli paleobiologusnak tekintelek....Pontosan ennyi a lényeg. Ha valami nem okoz szelekciós hátrányt, az nem is szelektálódik ki.
Majdnem paleoantropológus lettem. Molnár Eráékkal mai napig jó viszonyt ápolok De amúgy rengeteg példa van erre. Bár lehet te jobban értesz hozzá, nem tudom.paleobiologusnak
Majdnem paleoantropológus lettem. Molnár Eráékkal mai napig jó viszonyt ápolok De amúgy rengeteg példa van erre. Bár lehet te jobban értesz hozzá, nem tudom.
Triász?Csak én picit idősebb anyaggal dolgozom. Olyan 200 millio évvel idősebbel...
Azt hiszem ettől stílusosabban nem lehet rágyújtani !A hímeknél sokszor a dominancia kimutatása, bebizonyítása az alávetett hím megerőszakolása. Jópár törzsi "kultúrában" sem szexuális tartalmú, hanem a megalázás, erkölcs, önbecsülés rombolási célzattal történik, ahogy a legyőzöttek asszonyai, lányainak megerőszakolása, legyilkolása. Ezzel a legyőzöttek kiírtása a cél. Aljas állati ösztönök, aljas előemberi motivációk, a kínzás korlátlan hatalomérzete a legyőzött fölött, beteg deviáns viselkedésforma. Az "emberi" homoszexualitás, főleg a pedofil oldala szintén ebből az állati vérgőzős brutalitasból származik. Az ilyeneket a társadalomnak rövid úton el kell távolítania önmagából.
Harley Davidson és a Marlboro men:
Harley Davidson és a Marlboro Man
Két nehézfiú, Harley Davidson és Marlboro Man segíteni próbálnak az egyik barátjukon, akitől egy bank el akarja venni a bárját. Elhatározzák hát, hogy kirabolják a bank pénzszállító autóját, de tévedésből egy másik kocsit támadnak meg, amely viszont kábítószerrel van tele...www.google.com
Na, itt látszik a generációk közötti különbség. Nekem Avenger stb nem mond semmit....A populáris / mainstream filmekben max. a rosszfiúk és öreg badassek dohányoznak.
Nézd meg a DC, Avengers vagy bármilyen filmet. Ma kb. stigma dohányterméket reklámozni.
Nekem sem, 2015 óta egy Maverl filmet láttam, azt is áttekerve. Az Av2-re is a cimbim rángatott el, én már azt sem akartam megnézni.Na, itt látszik a generációk közötti különbség. Nekem Avenger stb nem mond semmit....
Igaz, utoljára Eastwooddal a Gran Torinot láttam moziban.
És biztos még szójalattét is ittak.Nekem sem, 2015 óta egy Maverl filmet láttam, azt is áttekerve. Az Av2-re is a cimbim rángatott el, én már azt sem akartam megnézni.
De amit láttam, abban senki nem ivott alkoholt, senki nem káromkodik gyak., senki nem cigizik. Talán Fury szivarozott meg Tony Stark és ennyi, de még ebben sem vagyok biztos.
És mondjuk a bakteroknak mi köze van az ő magánéletéhez..? Hozzáment, mert neki így jó és kész.
Neki is biztos a vérében volt a vezetés.
Szerencsére, nem a full családot kapta telibe, szélén a gyerekkel!Neki is biztos a vérében volt a vezetés.
És pont amiatt futott fel olyan könnyen, mert nem volt ot padka semmi.
Na, Bp-n n+1 ilyen 60 centis "járda" van szintben kocsikkal.
A statisztika szerint, akkor csak idő kérdése és látunk majd ilyet...
Erre az " öröklött tulajdonság"- ra valami hivatalos forrás?Igazad van, az a gyerek egy nevelőotthonban tényleg “jó helyen van”.. végülis csak egy család szeretné magához venni.
Őszintén nem értem, hogy mi zajlik le azok fejében, akik szerint egy gyerek azért maradjon állami gondozásban (ami tudjuk milyen), hogy ne egy azonos nemű párhoz kerüljön. Főleg, hogy a homoszexualitás nem tanult viselkedés, hanem öröklött tulajdonság.
(Nyugodtan szidhattok a véleményemért, nem izgat.
Hivatalos forrás nincsen. Vannak tanulmányok, amelyek boncolgatják a kérdést. Most azt tartják a legvalószínűbbnek, hogy nem egy adott gén, hanem egy vagy több génvariáns együttállása kódol egyfajta hajlamot, amit környezeti tényezők befolyásolhatnak.Erre az " öröklött tulajdonság"- ra valami hivatalos forrás?
Ami levezeti hogy miben különbözik egy homo egy heterotól? Biológiailag.
Magyarán a tudomány és a biológia mai állása szerint mentális zavar, semmilyen tudományos vagy biológiai tény nincs ami igazolná a hipotézised ezekszerint. Felevett, másolt viselkedésforma, mint a dohányzás, alkoholizmus, droghasználat. Vagy fel nem dolgozott mentális trauma, vagy abuzus gyermekkorban.Hivatalos forrás nincsen. Vannak tanulmányok, amelyek boncolgatják a kérdést. Most azt tartják a legvalószínűbbnek, hogy nem egy adott gén, hanem egy vagy több génvariáns együttállása kódol egyfajta hajlamot, amit környezeti tényezők befolyásolhatnak.
Mások elképzelhetőnek tartják, hogy pleiotrópia van mögötte, de az is lehet, hogy bizonyos epigenetikai jelek váltják ki. Vagy akár ezek együttesen.
Evolúcióbiológiai szempontból meg lehet válaszolni az értelmét, aztán hogy ez kinek tetszik, kinek nem, az már más kérdés..
"Orvosi körökben egyre elterjedtebb nézet, hogy a homoszexuálisok nem kis részének fekál-fixírozottsága szoros kapcsolatban áll a fokozott halálfélelemmel-halálvággyal.Hivatalos forrás nincsen. Vannak tanulmányok, amelyek boncolgatják a kérdést. Most azt tartják a legvalószínűbbnek, hogy nem egy adott gén, hanem egy vagy több génvariáns együttállása kódol egyfajta hajlamot, amit környezeti tényezők befolyásolhatnak.
Mások elképzelhetőnek tartják, hogy pleiotrópia van mögötte, de az is lehet, hogy bizonyos epigenetikai jelek váltják ki. Vagy akár ezek együttesen.
Evolúcióbiológiai szempontból meg lehet válaszolni az értelmét, aztán hogy ez kinek tetszik, kinek nem, az már más kérdés..
Igyál sok rakit a sör helyett! Így a sörhatárcsökkentés is megvalósul, és józan sem maradsz. Lesz még "Kecsón repülőnap" jeligére igyál az egészségünkre is. Az EFES még mindig finom?Antalyában vagyok. Ha csökkentem a napi sörhatárt, ott leszek a jövő évi légibemutatón.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..