Kéne egy von Hozentróger tbrnok topik. Ahol ezeket a nagyszerű gondolatokat megoszthatnánk egymással kitiltás veszélye nélkül."Attól, hogy még valamit nem ismersz, attól még nem biztos,hogy nem használtad"
/Von Hozentróger tbrnok/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kéne egy von Hozentróger tbrnok topik. Ahol ezeket a nagyszerű gondolatokat megoszthatnánk egymással kitiltás veszélye nélkül."Attól, hogy még valamit nem ismersz, attól még nem biztos,hogy nem használtad"
/Von Hozentróger tbrnok/
"Aki már szolgált a seregben nem nevet egy cirkuszi előadáson"Kéne egy von Hozentróger tbrnok topik. Ahol ezeket a nagyszerű gondolatokat megoszthatnánk egymással kitiltás veszélye nélkül.
Szerencsére nem nézek reteket! De kérdezzétek meg Vettelt és Hamiltont! Ők a pedok nagy támogatói.Itt minden téma mehet, ugye?
Baszki! A Retek Klub a nagy érzékenyítésbe simán beteszi a 12 éves Házasodna a Gazdába,
hogy félreállnak a kocsival (Gergő Gazda) és a csaj (Bogi) lesz***ja.
Hát remélem hogy nem csak Bogika fog sz**ni, de Retekék is!
@jurgenbauer te mint "médiafelelős" mit szólsz hozzá?
Én sem, de a lányaim kedvelik ezt a műsort. Tegnap pont leültem közéjük és egyszercsak… hopp eltűnt a jobb ülésből a csajszi…! Amivel nincs gondom, sőt akár többet is mutathat…, de ez 12-es besorolás. Ez meg nem egy film. Keményen ők szerkesztik. Egy VV-hez volt külön kiadás.Szerencsére nem nézek reteket! De kérdezzétek meg Vettelt és Hamiltont! Ők a pedok nagy támogatói.
Valaki talán tudja hol találhatnék eredeti, monarchia kori hatástalanított, eladó fegyvereket?
Nagyon jó kép. A puska remekmű, de a háttérben a családi fészek sem rossz. Köszi a képet.Idős afgán férfi Jezail hosszúcsövű kovás puskával.
Man in wool scarf and coat poses with East India Company rifle, Afghanistan, 1968 Photographer: Thomas J. Abercrombie ”
"Rendes lány ez az Yvette. Persze most azt kérdezik tőlem, hogy hogy mondhatok ilyet akkor, amikor francia létére a német megszállókkal cicázik. A kételkedők számára azt válaszolom, hogy tiszteletre méltó benne a pénz az egyenruha és az irántam érzett nagyfokú tisztelete/szeretete."" A valóság olyan mint a jó vastag hab mögött rejtőző erős bajor sör meg kell kóstolnod ahhoz, hogy kiderüljön mennyire ízlik neked"
/von Hózentróger tbrn intelmei fiához a későbbi von Klinkenhoffen tábornokhoz/
Annak idején imádtam ezt a sorozatot az összes részét láttam."Rendes lány ez az Yvette. Persze most azt kérdezik tőlem, hogy hogy mondhatok ilyet akkor, amikor francia létére a német megszállókkal cicázik. A kételkedők számára azt válaszolom, hogy tiszteletre méltó benne a pénz az egyenruha és az irántam érzett nagyfokú tisztelete/szeretete."
/René Artois : Allo, Allo, avagy egy francia vendéglős szemével a német megszállás/
von Klinkenhoffen tbrnok nevéről egyből beugrott! Próbáltam megfelelő stílusban írni.Annak idején imádtam ezt a sorozatot az összes részét láttam.
" A katonák nem csinálnak semmit a laktanyában de ezt minden nap nagyon korán nagyon gyorsan és a többiekkel együtt teszik"von Klinkenhoffen tbrnok nevéről egyből beugrott! Próbáltam megfelelő stílusban írni.
Azt kihagyta, hogy mindezt:" A katonák nem csinálnak semmit a laktanyában de ezt minden nap nagyon korán nagyon gyorsan és a többiekkel együtt teszik"
/idézet von Hózentróger tbrn a Fegyelemről szóló kis kátéjából/
Várjál mi lesz akkor ha kész leszek von Hózentróger tbrn életrajzával.Azt kihagyta, hogy mindezt:
"A katona fegyelmezett lustasággal leplezi az ellenség kémei elől, hogy megfutamofásra bármikor, bármilyen körülmények közt készen áll."
/Swartzenkatzen ezredes kommentárja von Hózentróger tbrnk fegyelmi kisktéjához/
(Ezekért ban lesz a jutalmunk.)
Ezeknek külön topik kéne... mélylélektan+hülyeség.Várjál mi lesz akkor ha kész leszek von Hózentróger tbrn életrajzával.
Amúgy Igazad van klasszikust csak pontosan szabad idézni
Akkor mára ígérem tőlem ezek lesznek az utolsók
"Nagyon bátor személynek kell lenned, hogy gyáva legyél a szovjet hadseregben."
/részlet von Hózentróger tbrn A szovjet katona cikkéből Die Wermacht 1942. január./
"A bátor katona ugyanolyan katona mint a gyáva katona csak a bátor katona nem kívül hanem belül fél"
/von Hózentróger tbrn Elmélkedések a Német Birodalmi Hadsereg rohamcsapatainak mélylélektanáról 1917/
Lehetne a címe a GözkieresztésEzeknek külön topik kéne... mélylélektan+hülyeség.
Azért meg van ennek is a kockázata mert ha egy ilyen nevű topikot létrehozunk simán benne van a lehetősége annak,hogy szélesre tárjuk a virtuális "pokol" kapuját ahová seregestül fognak betódulni a fekete öves trollok, és a fórum moderátorainak annyi "munkát adnak",hogy nem csak minket hanem még az unokáinkat is örökre kitiltják a fórumrólHAllo mars?!
Ja.Azért meg van ennek is a kockázata mert ha egy ilyen nevű topikot létrehozunk simán benne van a lehetősége annak,hogy szélesre tárjuk a virtuális "pokol" kapuját ahová seregestül fognak betódulni a fekete öves trollok, és a fórum moderátorainak annyi "munkát adnak",hogy nem csak minket hanem még az unokáinkat is örökre kitiltják a fórumról