A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

https://magyarnemzet.hu/belfold/202...7JtbzoNo2RFo4xUHkfY-8Qh4#Echobox=1632473124-1

Mozgolódnak a német és az osztrák hadiipari vállalatok, mert nem érzik biztonságban a működésüket, ebből a szempontból is meghatározó lehet a vasárnapi németországi választás végkimenetele – mondta Palkovics László a Világgazdaság pénteki számában megjelent interjúban.

Az innovációs és technológiai miniszter szerint Magyarország jó alternatíva lehet ezeknek a cégeknek kapacitásbővítéseik megvalósítására. Kitért arra, hogy izraeli és amerikai védelmi ipari érdekeltségek is beléphetnek a hazai piacra, cserébe a kormány olyan jogi környezetet kínál az Európai Unión belül, amely egyszerűsíti és gyorsítja az állami exportengedélyek kiadását.
Akkor ilyen tekintetben szurkolhatnánk a zöldeknek??? :confused:

Éjszakás voltams aludtam, nem néztem vissza a beírásokat. "Bölényroham" gyakorlattal kapcsolatban, néztem a facebook fotókat. A lényeg, 24 aktív harckocsit számoltam meg. Két fotón is ki lehet venni a teljes kötelékeket. 12 db T-72M1. 12 db. leopárd 2A4. Jól láthattam ? Mert a legtöbb harckocsit felvonultató utolsó gyakorlat, amire emlékszem az volt, ahol 8 harckocsi volt.
Én most néztem át harmadjára a képeket, de egyszerre sehol nem láttam 7-nél több Leót és 7-nél több T-72-t!

Akkor ilyen tekintetben szurkolhatnánk a zöldeknek??? :confused:
Én már rajta vagyok az ügyön , tegnap elbattyogtam a német nagykövetségre és
mondtam nekik:

- afgán menekült vagyok, most érkeztem és szavazni szeretnék !!!

- egy vagy két doboz szavazott kérek ? - kérdi a külügyes

- csak egyet kérek , elne zsibadjon a drága kezem a sok x-elgetéstől

szóval alakul a dolog :cool::D

Hát én visszaadom a matek érettségimet ha megmutatod hol az a 12-12!

Ez pl. 12 db ugyan, de 7 leó és 5 T-72
242984861_378516827091818_6977095937864211382_n.png

Hát én visszaadom a matek érettségimet ha megmutatod hol az a 12-12!

Ez pl. 12 db ugyan, de 7 leó és 5 T-72
242984861_378516827091818_6977095937864211382_n.png
Hát ha tükrözzük a képet, úgy az pont 12-12. :D

De az legalább látszik, hogy a Leokkal már visszanyúlunk a régi, magyar hátrafelé nyilazós taktikához is, és színlelt megfutamodás közben jól lehátranyilazzuk az üldöző, gonosz orosz tankokat.

Hát ha tükrözzük a képet, úgy az pont 12-12. :D

De az legalább látszik, hogy a Leokkal már visszanyúlunk a régi, magyar hátrafelé nyilazós taktikához is, és színlelt megfutamodás közben jól lehátranyilazzuk az üldöző, gonosz orosz tankokat.
Ha ők szimulálják a Tr-85-t, akkor nyilván a szövetséges átállását várjuk.