A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

-
Dehogyis nem, a lengyelek gőzerővel készülnek egy orosz támadás visszaverésére (ami szerintem nem fog bekövetkezni), csak elég beleolvasni a lengyel szaksajtóba...
Ahogy a Finnek elképzelik az Orosz támadást és az ellenük való harcot...
(ha már volt ez a videó akkor bocs...)
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

De tudjuk-e, hogy a területvédelmi erőket milyen scenario-ban tervezik bevetni, és mire tartják optimálisnak?
Ha engem kérdezel-semmilyenben.Az ÖTT egy vicc.Pótcselekvés.
Az egész Z plan szerintem a NATO megfelelésről szól,nincs mögötte egységes koncepció.Aztán,ha már muszály csinálni,próbálnak ráhúzni mindent-több bőrt lehúzni ugyanarrol a rókáról.Ebben van egy kis munkahelyteremtés,egy kis NER,egy kis látvány,és persze mindezt összekötve jóindulatvásárlással.Ippen csak egységes honvédelmi koncepció nem akar kijönni a dologbol.Ez látványnak sok,honvédelemhez meg kevés.("Ha követségbe jöttek,sokan vannak-ha meg hadba,kevesen")
Az egyik fele a zűr,másik fele meg a zavar.
De nézzük a pozitiv oldalát-ez is jóval több,mint a semmi.
De alapvetően a doktrina szerintem továbbra is úgy hangzk-majd a NATO megvéd.Z plan meg az adjuk meg a császárnak,ami a császáré.Mert igy megvéd-és még talán félre is nézz,(bár ez utóbbi egyre kinosabb,és egyre nehezebb lesz elérni)

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
...most már azért is rákeresek az 5k+ Kovács Gyula között, megsanyargatom magamat. Hol találom ezt a jóembert?... :rolleyes:
Tessék :D

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: éber and arcas