Kiszervezik az Ei Rt. - hez akik 4x annyit fognak kérni ugyan azért a munkáért mint amibe addig került. Juhé..
Az a helyzet, hogy jelenleg szerintem az is megoldás lenne. Ennek a lépésnek lenne pozitív és negatív (drágább lenne) vonzata is, de jelenleg bőven a pozitív irányba billenne a mérleg.
Mondok egy példát, - nem is biztos, hogy helytálló, mivel nem ismerem a belsős rendszerek szinvonalát - csak hogy szemléltessem mire gondolok.
Nem tudom, hogy a MH-nak van-e központi személyügyi és pénzügyi rendszere. Ha nincs az cink, de ha van is, akkor ennek az üzemeltetése jelentős erőforrást visz el. Erre informatikusokat kell külön fizetni. Akkor is rendelkezésre kell állniuk, ha 2 hónapig nincs "semmilyen" dolguk.
Ha viszont kiszervezed magát a személyügyet, bérszámfejtést, akkor nem csak az irodisták kerülnek ki a rendszerből de az ő backoffice-ukat vivő emberek is. Miközben a bérszámfejtés egy olyan dolog, aminek nem feltétlen van minősített információ tartalma. Mindenki nyilvános szabályok szerint kapja a fizuját, tehát egymás közt, és a társadalom felé is eléggé ismert a fizetési szint. Persze ezt mi itt megkérdezzük, de törvényi háttérnek utánamenve magunktól is be tudnánk lőni.
Ha kikerül külsős céghez, akkor annak a cégnek van egy saját jól bejáratott szoftveres környezete, meg az azt biztosító backoffice csapata.
Egy ilyen feladatot ellátó nem feltétlen kell még csak honvédelmi alkalmazottnak sem lennie, nemhogy egyenruhásnak. Ezek minden kötelmével együtt.
Megszabadulnak az elvileg mindenkire egyformán vonatkozó fizikai alkalmasságiktól, az alaki kötelmektől, hiányszakmák esetén könnyebben lehet differenciálni fizetésben, de - ahogy fentebb is irták -, nem kell nekik kurv@drága egyenruhát biztosítani, és a kiképzési kötelezettségtől is el lehet tekinteni.
Attól, hogy Irénke, vagy a tornából felmentett Lajoska nem tud végigmenni a (tűz)akadály pályán, attól még olyan fasz@ járulék összesítőt tud készíteni, hogy csak na.
Ha eddig nem volt megfelelő szoftveres háttér, akkor az elkerülhetetlen, hogy egy újat vezessenek be, de szerintem ez a Honvédség vezetésének egy haderő reform kellős közepén nagyjából úgy kellene, "mint az üveges tótnak a hanyatt esés".
És van még egy fontos része a dolognak. Ugyebár az egy deklarált cél, hogy a vezérkar a budapesti központból egy csomó embernek költöznie kell(ett) Fehérvárra. Ha emiatt emberek esnek ki családi okok miatt, az senkinek nem jó. Civilként már nem biztos, hogy Fehérvárra kell menni. Tehát úgy oldod meg a problémát, hogy a már meglévő alkalmazottak is jól járnak, és a feladat is el lesz látva.
De pl. a BHD jelenlegi osztályainak a fele is minimum kiszervezhető lenne. Nem kell nekik feltétlen egyenruhában bohóckodni.
Ennek folyományaként lehetne, hogy a BHD átlakuljon egy tényleges harcértékkel bíró alakulattá.
Logistikai vonal:
A most kialakításra kerülő 2 logisztikai központ alkalmazottai sem biztos, hogy feltétlen katonai háttérből kell, hogy jöjjenek. Viszont piszok gyorsan fel kellene tölteni az állományt, hogy mihamarabb működő rendszer álljon készen.
Az amerikai Army Depot-k is hibrid üzemben dolgoznak. Tudtommal elsősorban civileket alkalmaznak, bár nekik nem csak logisztikai feladataik vannak, hanem gyártási és karbantartási is.
Érdekes módon, pont a Covid alatt kitalált honvédségi összekötő rendszer lehet egy pilot-ja a hibrid üzemeltetésnek.
Persze most azt fogod írni, hogy ezek nem így vannak, mert nem vagyok belsős. Ez teljesen jogos is! Én csak lehetséges opciókat vázoltam fel.