Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Miért, mert a képen éppen az erdőben vannak! Szerinted csak az erdőben manővereznek az áttelepülés alatt.És? Belerakétázik a fákba?
Ezek ellen valami nagyon nagy repeszhatású lövedékek lesznek csak hatásosak, amiket a gépágyúkhoz kell majd kifejleszteni..
A tökéletes megoldás szerintem az AHEAD, és a EW kombinálása az ilyen kis és olcsó célok ellen. Ha elterjed az AI által irányított drón "SWARM", ott azért az AHEAD technológia marha kifizetődő lehet.Ezek ellen kb a gépágyú(még AHEAD vagy hasonló lőszerekkel is)a lehető legrosszabb megoldás.Nem véletlen,hogy az oroszok a rádióelektronikai csapatokra bízzák a drónaok elleni hadviselést,nyugaton pedig a lézert csiszolják.Egy ilyen kis szerkezetbe még a mai lézerekkel szemben sem udsz semmilyen védelmet beépíteni mint ahogy egy modern EW támadás ellen is gyakorlatilag védtelenek(nem éri meg bármilyen renszert beleépíteni mert annak az ára többszöröse lenne mint magának a drónnak az ára).
kacsalövő puskaA tökéletes megoldás szerintem az AHEAD, és a EW kombinálása az ilyen kis és olcsó célok ellen. Ha elterjed az AI által irányított drón "SWARM", ott azért az AHEAD technológia marha kifizetődő lehet.
Gyakorlatilag nagyobb és okos lőszerrel, de igen.kacsalövő puska
Pantsir-SM
Mint eddig is tudtuk hogy évekkel ezelőtt 2018-ra ígérték a hadrendbe állítást.
De semmi nem lett belőle így most idén kéne át adni az elsőt de a fizetésemet is feltenném rá hogy abból sem lesz idén semmi
Na mit mondtam?!! És még én vagyok a hülye?
https://www.urdupoint.com/en/world/russia-to-complete-state-tests-of-pantsir-sm-637516.html
Söréttel.Gyakorlatilag nagyobb és okos lőszerrel, de igen.
Én azért inkább irányított repeszfelhőnek gondolnám, de legyen akkor okos sörét ha neked így tetszik !Söréttel.
Bocsánat! A linket visszaellenőrizve most látom, hogy nálam szokás szerint a translate-es link csak Chrome-ban működik.Háát, a lengyelek eléggé elfogódottak az oroszokkal kapcsolatban de a Pancir-ról egy eléggé negatív beszámolót dobtak fel a Defence24-re (az eredeti lengyelre):
Belsős orosz katonai források szerint nem igazán működik úgy a komplexum, mint ahogy kellene neki.
Részben régebbi eseményekre hivatkozik a cikk, de azért aktuális...
Nekem linux firefoxban működött.Bocsánat! A linket visszaellenőrizve most látom, hogy nálam szokás szerint a translate-es link csak Chrome-ban működik.
Az eredeti lengyel nyelvű link ez lenne: https://www.defence24.pl/pancyry-strzelaja-do-ptakow-zamiast-do-dronow-rosja-odpowiada-cenzura
Mindenki fordíttassa le ahogy bírja!