Felrobbant egy cső amikor lőttek vele elvileg, nem tudom melyik lőszerrel.Milyen baleset?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Felrobbant egy cső amikor lőttek vele elvileg, nem tudom melyik lőszerrel.Milyen baleset?
Eldurrant a venturi cső.Idegen anyagra gyanakodnak,ha jol tudom,találtak is,de amig nem zárul le a vizsgálat,addig stop van.Milyen baleset?
Nem csak a corona lassítja, de a corona miatt az összes nagyobb létszámú kiképzést letiltották köztük azokat is.Nem a korona lassitja,hanem egy baleset az Usában. Amíg a kivizsgálás tart,addig nincs gyártás/szállítás.
Jogos.Nem csak a corona lassítja, de a corona miatt az összes nagyobb létszámú kiképzést letiltották köztük azokat is.
Az osztrákok a vadászaik leváltásán gondolkodnak, és arra jutottak, hogy a kifizetett Eurofightereik fenntartása nagyjából annyiba kerül, mint amit a csehek (és mi) a Gripenekre költünk, lízingdíjjal együtt.
http://www.doppeladler.com/da/oebh/leasing-neuer-abfangjager/
Emellett pánikolnak, hogy szép lassan minimálisra olvad a honvédelmi költségvetésük.
http://www.doppeladler.com/da/oebh/2020-verschaerft-sich-die-budgetkrise-des-bundesheeres/
Tudom, nem magyar honvédség fejlesztése, de gondoltam tanulságos.
Itt egy videó a Yalcin távirányított tornyairól, amit vettünk.https://jogalappal.hu/tobb-szaz-ejd...ja_EE9AHE-RrjEoC9Uy4d7hSCc21ONV4b2pdu5PGtuKBs
Béla bátyánk is megtalálta a török gépeket.
A távirányított fegyvertornyokhoz kapcsolódik egy lövésérzékelő rendszer, amely az ellenséges tűz forrását hivatott meghatározni. Úgy írja a török forrás, egyéb rendszereken kívül léteznek olyan verziók is, amik Kornet-E irányított páncéltörő- és Igla légvédelmi rakéták indítására alkalmasak, bár ügyelnek a homályos megfogalmazásra, nem állítják, hogy Magyarország is venne ezekből.Itt egy videó a Yalcin távirányított tornyairól, amit vettünk.
Törökország eléggé különutas volt eddig is viszont mivel a NATO második legnagyobb hadereje elnézték nekik. De ha belegondolsz jelenleg is szankciók alatt vannak (vagy csak fenyegették őket? ) a s-400-as húzásuk miatt.Azt nem értem ha elvileg a NATO tag török ország a saját gépeire pakolhat és elvileg gyárt licenszbe? orosz eredetű atgm et és manpadot, akkor egy másik nato országnak miért lenne ez hátrány. Ja politika................ á hagyjuk a kérdéskört.
ezen besírtam... fake?Ezzz miaf...
Ha ez igaz, hordozónk is lesz Mit szólnának ehhez a Románok?
Honvéd az, hogy szerinted pénzkidobás volt a MI-24 az egy dolog, bár nem igazán értem az miért pénzkidobás , hogy a kiképzett pilota állomány nem megy ki a gyakorlatból , effektive kis költségből megoldotta a kormány.Továbbá nem menne el wizzair pilotának, meg mezőgazdasági pilotának.
Ha kérlek ezt kifejtenéd.
Továbbá nem teljesen értem , hogy az beszállunk közös V4 vadászgép gyártó cégbe miért rossz ? Fejtsd már ki kérlek ! Más népek ezt valami örömteli hírnek fogná fel.
Én személy szerint örülök , hogy a cseheknél van a gyártás. Persze nem 100% , mert esetleges konfliktus esetén messze van Csehország, de a gyártási kultúra és a vezetés gondolom marad Cseh és így nem tudják esetleg elbaszni a NER-es spancik. Ne minden rossz ami NER , de azért van rá példa hogy az arany szarrá alakult át.
Nos Littlejohn a sirvarohogos beszolasok nagymestere, es hat elegge hihetetlen. Ha megse, hosszu idore el kell vonulnom, es meditativ transzban fogok vegetalni.ezen besírtam... fake?
És ez jön nálunk is majd, könnyen lehet, hogy tíz év múlva, de az is lehet, hogy húsz év múlva. Akkor lehúzzuk az addig elpazarolt pénzt a vécén és veszünk mi is Master-t? Nem egyszerűbb már most, ha mindenáron saját szisztémát akarunk! Ja de! Ha saját képzés kellene, akkor nekünk a lengyel légierővel kellene társulnunk, nekik ugyanis van minden!Éppenséggel maguk a svédek is turbopopra állnak át.PC21re.Az már számitógép vezérlésű,és le tudja utánozni a kivánt harcigéptipus manőverjellemzőit,de még a műszerfalkiosztást is.Persze korlátossan.
Vagyis alapfoku kiképző gép,haladó kiképző PC21 a következő szint,és a Gripen D a következő.De a franciskák is erre állnak át.Alpha Jetet a PC21,sugárhajtású haladó kiképzőt turbópop.
Amcsiknál,és a többi F35 használónál más a helyzet,mert nincs F35 kétüléses.Nekik kell egy nagysebességű kiképzőgép is.
Azt megkérdezhetem, honnan veszed, hogy a svédek turbopropot vesznek, abból is a PC-21et?!Éppenséggel maguk a svédek is turbopopra állnak át.PC21re.Az már számitógép vezérlésű,és le tudja utánozni a kivánt harcigéptipus manőverjellemzőit,de még a műszerfalkiosztást is.Persze korlátossan.
Vagyis alapfoku kiképző gép,haladó kiképző PC21 a következő szint,és a Gripen D a következő.De a franciskák is erre állnak át.Alpha Jetet a PC21,sugárhajtású haladó kiképzőt turbópop.
Amcsiknál,és a többi F35 használónál más a helyzet,mert nincs F35 kétüléses.Nekik kell egy nagysebességű kiképzőgép is.
Nagyjából összefoglalnád a cikk lényegét ? Mit írnak ?