Felrobbant egy cső amikor lőttek vele elvileg, nem tudom melyik lőszerrel.Milyen baleset?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Felrobbant egy cső amikor lőttek vele elvileg, nem tudom melyik lőszerrel.Milyen baleset?
Eldurrant a venturi cső.Idegen anyagra gyanakodnak,ha jol tudom,találtak is,de amig nem zárul le a vizsgálat,addig stop van.Milyen baleset?
Nem csak a corona lassítja, de a corona miatt az összes nagyobb létszámú kiképzést letiltották köztük azokat is.Nem a korona lassitja,hanem egy baleset az Usában. Amíg a kivizsgálás tart,addig nincs gyártás/szállítás.
Jogos.Nem csak a corona lassítja, de a corona miatt az összes nagyobb létszámú kiképzést letiltották köztük azokat is.
Az osztrákok a vadászaik leváltásán gondolkodnak, és arra jutottak, hogy a kifizetett Eurofightereik fenntartása nagyjából annyiba kerül, mint amit a csehek (és mi) a Gripenekre költünk, lízingdíjjal együtt.
http://www.doppeladler.com/da/oebh/leasing-neuer-abfangjager/
Emellett pánikolnak, hogy szép lassan minimálisra olvad a honvédelmi költségvetésük.
http://www.doppeladler.com/da/oebh/2020-verschaerft-sich-die-budgetkrise-des-bundesheeres/
Tudom, nem magyar honvédség fejlesztése, de gondoltam tanulságos.
Itt egy videó a Yalcin távirányított tornyairól, amit vettünk.https://jogalappal.hu/tobb-szaz-ejd...ja_EE9AHE-RrjEoC9Uy4d7hSCc21ONV4b2pdu5PGtuKBs
Béla bátyánk is megtalálta a török gépeket.
A távirányított fegyvertornyokhoz kapcsolódik egy lövésérzékelő rendszer, amely az ellenséges tűz forrását hivatott meghatározni. Úgy írja a török forrás, egyéb rendszereken kívül léteznek olyan verziók is, amik Kornet-E irányított páncéltörő- és Igla légvédelmi rakéták indítására alkalmasak, bár ügyelnek a homályos megfogalmazásra, nem állítják, hogy Magyarország is venne ezekből.Itt egy videó a Yalcin távirányított tornyairól, amit vettünk.
Törökország eléggé különutas volt eddig is viszont mivel a NATO második legnagyobb hadereje elnézték nekik. De ha belegondolsz jelenleg is szankciók alatt vannak (vagy csak fenyegették őket? ) a s-400-as húzásuk miatt.Azt nem értem ha elvileg a NATO tag török ország a saját gépeire pakolhat és elvileg gyárt licenszbe? orosz eredetű atgm et és manpadot, akkor egy másik nato országnak miért lenne ez hátrány. Ja politika................ á hagyjuk a kérdéskört.
ezen besírtam... fake?Ezzz miaf...![]()
Ha ez igaz, hordozónk is leszMit szólnának ehhez a Románok?
![]()
Honvéd az, hogy szerinted pénzkidobás volt a MI-24 az egy dolog, bár nem igazán értem az miért pénzkidobás , hogy a kiképzett pilota állomány nem megy ki a gyakorlatból , effektive kis költségből megoldotta a kormány.Továbbá nem menne el wizzair pilotának, meg mezőgazdasági pilotának.
Ha kérlek ezt kifejtenéd.
Továbbá nem teljesen értem , hogy az beszállunk közös V4 vadászgép gyártó cégbe miért rossz ? Fejtsd már ki kérlek ! Más népek ezt valami örömteli hírnek fogná fel.
Én személy szerint örülök , hogy a cseheknél van a gyártás. Persze nem 100% , mert esetleges konfliktus esetén messze van Csehország, de a gyártási kultúra és a vezetés gondolom marad Cseh és így nem tudják esetleg elbaszni a NER-es spancik. Ne minden rossz ami NER , de azért van rá példa hogy az arany szarrá alakult át.
Nos Littlejohn a sirvarohogos beszolasok nagymestere, es hat elegge hihetetlen. Ha megse, hosszu idore el kell vonulnom, es meditativ transzban fogok vegetalni.ezen besírtam... fake?![]()
És ez jön nálunk is majd, könnyen lehet, hogy tíz év múlva, de az is lehet, hogy húsz év múlva. Akkor lehúzzuk az addig elpazarolt pénzt a vécén és veszünk mi is Master-t? Nem egyszerűbb már most, ha mindenáron saját szisztémát akarunk! Ja de! Ha saját képzés kellene, akkor nekünk a lengyel légierővel kellene társulnunk, nekik ugyanis van minden!Éppenséggel maguk a svédek is turbopopra állnak át.PC21re.Az már számitógép vezérlésű,és le tudja utánozni a kivánt harcigéptipus manőverjellemzőit,de még a műszerfalkiosztást is.Persze korlátossan.
Vagyis alapfoku kiképző gép,haladó kiképző PC21 a következő szint,és a Gripen D a következő.De a franciskák is erre állnak át.Alpha Jetet a PC21,sugárhajtású haladó kiképzőt turbópop.
Amcsiknál,és a többi F35 használónál más a helyzet,mert nincs F35 kétüléses.Nekik kell egy nagysebességű kiképzőgép is.
Azt megkérdezhetem, honnan veszed, hogy a svédek turbopropot vesznek, abból is a PC-21et?!Éppenséggel maguk a svédek is turbopopra állnak át.PC21re.Az már számitógép vezérlésű,és le tudja utánozni a kivánt harcigéptipus manőverjellemzőit,de még a műszerfalkiosztást is.Persze korlátossan.
Vagyis alapfoku kiképző gép,haladó kiképző PC21 a következő szint,és a Gripen D a következő.De a franciskák is erre állnak át.Alpha Jetet a PC21,sugárhajtású haladó kiképzőt turbópop.
Amcsiknál,és a többi F35 használónál más a helyzet,mert nincs F35 kétüléses.Nekik kell egy nagysebességű kiképzőgép is.
Nagyjából összefoglalnád a cikk lényegét ? Mit írnak ?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..