7,62×51, azaz 51? Az rendes géppuskalőszer, nincs ember aki azzal célzott sorozatot lead.
Ne talaljuk mat fel ujra a kereket!
Koztes loszer es kesz.
Nekem mindegy 7.62×39 vagy 300 Blackout.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
7,62×51, azaz 51? Az rendes géppuskalőszer, nincs ember aki azzal célzott sorozatot lead.
Reszemrol a legerosebb erv lenne a fideszre szavazas ellen, ha a jelenlegi geopol helyzetben BARMIT is elore nyilvanossagra hoznanak, hogy kitol mit es mikor fogunk venni. (ami meg nyugottan nyilvanossagra hozhato, pl. folyamatban vannak laktanyafeujitasok, azt meg nyilvanossagra is hoztak)Momentum, LMP? Ez én vagyok? Mert ebben a kérdésben pont nem értek velük egyet, ugyanis nem hallottam tőlük semmit a Honvédségre vonatkozóan. Tulajdonképpen az a abaj, hogy egyetlen pártnak sincs a Honvédségre vonatkozó fejlesztési terve. Amiket lehet hallani, az inkább vegetációs terv. De minden oldalról ám, még a nagyrabecsült Fidesztől sem látni semmit és ezt valld be magadnak öszintén. Csak úgy kétszemközt....
Lassan mindenki nyugodjon meg és térjünk vissza a topik eredeti témájához.
A két legikább vérmesen viselkedő tag, hivatalosan meg lett figyelmeztetve.
https://forum.htka.hu/threads/bűnlajstrom-büntetett-tagok-listája.1277/page-3#post-389829
Ez nem álmodozás.Ne kezdjük már megint, ugyanígy volt álmodozás, amikor elmentek Dél-Koreába, vagy kb bárhova, aztán hoztak haza egy jó nagy lóf...
Ahhoz miér kell ekkora slepp?Szerintem kölcsönös emlékmű és hadisír gondozás.
Ez olyan kicsinyes.Mert így ki tudtak ugorni bőrdzsekiért az isztambuli Bazárba, így karácsony előtt...
Ne talaljuk mat fel ujra a kereket!
Koztes loszer es kesz.
Nekem mindegy 7.62×39 vagy 300 Blackout.
Ne találjunk már ki újat meg butaságot!
Hat tuti nem en fogok nehzez teljes loszeres tarakat cipelni!
A 7,62x51 az nem köztes lőszer.Annak szánták amikor megtervezték csak a vaskalapos tábornokok amikor meglátták azt mondták,hogy szar és meg kellett növelni a hüvely hosszát.
Ezt magyarazom. Alapfegyverbe nem kell teljes loszer ez az SZVT-40 es az FG42 ota tudott. Vagy a Designated Marksman nak sme fletetlen. De ilyen ugy tudom nalunk nincs.
Jön a karácsony, be kell vásárolni egzotikus ajándékokból.Ahhoz miér kell ekkora slepp?
DM van-e?
Lövész alegységeknél szerintem nincs csak századszinten.Tényleg, hogy van ez manapság? Raj szinten, vagy a szakasz törzsben? Vagy már nincs?
Lövész alegységeknél szerintem nincs csak századszinten.
Nagyon felreerted a helyzetet: VSZ osszeomlasa resz igaz, de ebbol egyaltalan NEM kovetkezik, hogy a kapitalizmus helyett az EU vadkapitalizmusara kellett valtanunk! Lengyelorszag is akkor kezdett raketakent emelkedni amikor megszunt a szovjet megszzallas, NEM akkor amikor evekkel kesob becsatlakoztak az EU-hoz! Az igaz, hogy Lengyelorszag eseteben haszna IS volt az EU csatlakozasnak, nem csak kara, mivel sokkal nagyobb gazdasagkent es sokkal jobb politikusainak koszonhetoen sokkal jobb szerzodest kapott a nyugattol mint az osszes tobbi kelet-kozepeuropai allam, de ma mar a lengyelek is panaszkodnak az EU-ra! (A csatlakozasi targyalason egesz egyszeruen megmondta a lengyel kormany, hogy NEM fogunk csatlakozni, ha nem kapjuk legalabb azokat a felteteleket mint a sokkal nagyobb gazdasagu Spanyolorszag. A tobbi szervilis, liberalbolsevik allam bezzeg konyorgott a csatalkozasert, meg is lett az eredmenye)