Én a HM/VK/ÖHP plusz csatolt HM kezdetű cégeket ismerem ott megáll ez az arány. Alakulatokhoz sajna nem naygon jutottam el.
Külsősként találkoztam/találkozok "velük", pár sör után mégrosszab az arány, (nem) meglepő módon az idősebbeknél!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én a HM/VK/ÖHP plusz csatolt HM kezdetű cégeket ismerem ott megáll ez az arány. Alakulatokhoz sajna nem naygon jutottam el.
Ez mondjuk meglep, így 8 év fidesz után. Azt hittem kitúrják a politikailag hűtleneket.Én a HM/VK/ÖHP plusz csatolt HM kezdetű cégeket ismerem ott megáll ez az arány. Alakulatokhoz sajna nem naygon jutottam el.
Ami pedig a médiát illeti vagy 10 éve nincs TV-m és rádiót meg soha nem hallgattam nagamtól.Szóval ezzel a két egyszerű dologgal kiszűrtem a manipuláció 90%-t.
De e nem titok,hogy bár olyan messze áll tőlem a hazai val oldal mint Makó Jeruzsálemtől még is HVG-t* olvasok mert a jobboldali nédia(legyen az FIDESZ vagy Jobbik vagy még jobboldalibb) az annyira a legalja,hogy hányok tőle.
Bár belpolitikával csak a választások kapcsán foglalkozok azzal kapcsolatban pedig egészen jó írások vanbak főleg ami a baloldali töketlenkedést illeti.
még rosszabb
Nem tudom miből gondolja kb. mindenki, hogy vonatkozó ismeretek nélkül ki tudja szűrni a manipulációt.
Ez mondjuk meglep, így 8 év fidesz után. Azt hittem kitúrják a politikailag hűtleneket.
Talan meg mentheto vagy.Bal oldali médiát olvasok kizárólag a választások kapcsán de tökéletesen kizárt,hogy bal oldali pártra szavazzak.
Kérdezzük meg róla a horvátok véleményét is. Biztos nézegetik a szerbek friss ropogós Mig eit. Valszeg ők is elgondolkodtak azon a lehetőségen hogy bizony ideje szétnézni a Manpads piacon már csak az súly fenntartása végett is. Egyébként egy remek lehetőség hogy ismét az a "védelmi" fegyver a készletünket gyarapítsa.De arról sincs hogy lehet.
Az a helyzet bár ezt már kifejtettem én is párszor, hogy Fidesz undorító, de ennél jelenleg csak rosszabb van.Talan meg mentheto vagy.
Basszus sracok, ha most kiderul, hogy talaltunk egy valoban fuggetlen embert akkor... en mar nem is tudom ki vagyok.
Ezt csak azert mondod, hogy ne csufoljunk fideszesnek. Ne kapalozz Krisss! Te nem vagy fuggetlen. Teged siman megvehetnek a lengyel vasakkal. Es igen, itt mindenki tudja.Az a helyzet bár ezt már kifejtettem én is párszor, hogy Fidesz undorító, de ennél jelenleg csak rosszabb van.
Pedig a tehén pirosban a legjobb
És erre még a hülye oroszok se jöttek rá..
Nekem sincs tv-m mar nem is tudom hany eve. De ujsagot (neten) attol meg olvasunk es mindegy hogy jobb vagy bal, akkor is befolyasol, mindenkit. Van aki helyesen probalja kiszurni amennyit csak lehet, de senki sem tudja (en sem) megakadalyozni, hogy a politikusok befolyasoljak mit gondolunk. Aztan meg szavazunk. Sehogy sem jo a demokracia, na.Ami pedig a médiát illeti vagy 10 éve nincs TV-m és rádiót meg soha nem hallgattam nagamtól.Szóval ezzel a két egyszerű dologgal kiszűrtem a manipuláció 90%-t.
De e nem titok,hogy bár olyan messze áll tőlem a hazai val oldal mint Makó Jeruzsálemtől még is HVG-t* olvasok mert a jobboldali nédia(legyen az FIDESZ vagy Jobbik vagy még jobboldalibb) az annyira a legalja,hogy hányok tőle.
Bár belpolitikával csak a választások kapcsán foglalkozok azzal kapcsolatban pedig egészen jó írások vanbak főleg ami a baloldali töketlenkedést illeti.
Az irónia az egészben az hogy máshonnét nem tudunk vásárolni úgy vasakat hogy azzal ne járjon valamilyen vállalás is. Amilyen állapotok vannak szerintem Krisss ék bárminek örülnének amire a gyártási éve legalább 2017. Esetleg 2016.Ezt csak azert mondod, hogy ne csufoljunk fideszesnek. Ne kapalozz Krisss! Te nem vagy fuggetlen. Teged siman megvehetnek a lengyel vasakkal. Es igen, itt mindenki tudja.
Talan meg mentheto vagy.
Basszus sracok, ha most kiderul, hogy talaltunk egy valoban fuggetlen embert akkor... en mar nem is tudom ki vagyok.
A televízió a média legalja ha csak annyit teszel,hogy ezt kizárod akkor óriásit léptél előre.Nincs olyan írott média ami olyan bomlasztó hatású lenne mint a televízió!
Bal oldali médiát olvasok kizárólag a választások kapcsán de tökéletesen kizárt,hogy bal oldali pártra szavazzak.
Akkir,hogy is van ez a manipuláció?
én ami 2000 felett van már elfogadom.Az irónia az egészben az hogy máshonnét nem tudunk vásárolni úgy vasakat hogy azzal ne járjon valamilyen vállalás is. Amilyen állapotok vannak szerintem Krisss ék bárminek örülnének amire a gyártási éve legalább 2017. Esetleg 2016.
Az Ancsa mióta kisrepülő Még jó hogy felfigyel rá bárki.Migráncsok érkeztek repülővel... Nem észleltük őket?
https://www.hirado.hu/belfold/kekfe...-probalnak-magyarorszagra-jutni-a-bevandorlok
Az Ancsa mióta kisrepülő Még jó hogy felfigyel rá bárki.