Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem,, mert akkor is követtem az eseményeket, meg most is követem. Nem az aktuális negatív hullámnak ülök fel... Bocs, Hende nevében is, hogy egy szétbarmolt MH/ország gazdaságából 3 év alatt nem jött össze valami ütős..
Igazad van danielblack.
Egyfelől beszélhetünk arról, hogy nincs pénz (mert a médiumok ezt súlykolják), másrészt, pedig ilyan egyszerű (mert az!!) összehasonlításokkal meg is születhetne a válasz: Lenne pénz, HA LENNE AKARAT. Nem kell itt a duma, hogy melyik ország hogyan áll, meg, hogy mit miért nem lehet, a lengyel vagy a cseh példa a legjobb. Normálisabb elosztással, akarattal, szerintem is épkézláb haderőt lehetne itt fentartani. Én tudok hinni abban, hogy a "lenyuggerezett" tartalékos rendszer egyszer beérik, tudok hinni abban, hogy a Hende tesz valamit (már csak azért is, mert eddig isa többet tett mint elődei összesen), mégis, néha eluralkodik rajtam egy érzés, amolyan összeesküvés elméletnek megfelelő, hogy valaki, vagy valakik nem akarják, hogy itt normális haderő legyen. Mással nem tudom magyarázni a hanyagságot, vízfejet, nemtörődömséget.
Egyetértek, lebontva kormányzati ciklusokra.
Valaki, aki nem rest, veszi a fáradtságot, állítsa össze, nagyjából a rendszerváltástól, napjainkig.
Mit építettünk le, mit dobtunk ki, mit szüntettünk meg, mit szereztünk be, stb.
Nemes feladat lenne, tényleg reálisabb lenne a kép.
Aztán meg is lehetne fejelni, a szomszédos országokban lezajlott hasonló folyamatok górcső alá vételével.
I tudok hinni abban, hogy a Hende tesz valamit (már csak azért is, mert eddig is a többet tett mint elődei összesen)
21.százat.NATO...
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.536918956395496.1073742100.203389926415069&type=1