Jó az,hogy nem csak altonát láthatnak el.
Ha csak katonákat láthatna el akkor lenne egy halom tapasztalatlan orvos.
Ha csak katonákat láthatna el akkor lenne egy halom tapasztalatlan orvos.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A nevében is benne van, hogy honvédkórház! Csak katonát láthasson el. Mást ne. Vagy rakják át a büdzséjét az erőforrás minisztérium alá vagy hogy hivják most
Logika alapján katonákra is háborúban van szükség, szóval vagy gyorsan robbantsunk ki egyet vagy oszolj!A nevében is benne van, hogy honvédkórház! Csak katonát láthasson el. Mást ne. Vagy rakják át a büdzséjét az erőforrás minisztérium alá vagy hogy hivják most
A kórház el kell tudja látni a feladatát. Ha meg az orvosok csak ücsörögnek, amíg kitör egy háború és több lesz a sebesült, akkor elvész a tudásuk. Békeidőben kezelhetnek másokat is, így meglesz a szükséges gyakorlatuk ahoz, hogy háborúban is teljesíteni tudjanak.Logika alapján katonákra is háborúban van szükség, szóval vagy gyorsan robbantsunk ki egyet vagy oszolj!
Haderőfejlesztésről.és a 2. repülőszázad belengetéséről jut eszembe:Mi van a dél koreai FA50 változattal?Nekünk nem lenne rossz,mindenféle feladatot el tudna látni,ami nekünk kell
Légy türelemmel, a folyamatok zajlanak a hátérben ! Magyarország biztonság politika szobába betettem pár érdekes linket. A kormány hivatalosan is ráfekszik a Turáni vonalra akkor Koreából és Japánból is szerezhetünk be majd eszközöket. Pl japán légi harc rakétaLényegében, az akkori miniszteri látogatás óta, nem hallanai semmit. Ugyanezt elmondhatnánk a törökországi vizit következményeként is. Ott már konkrét fegyvergyárakat is megnéztek, akik ott voltak. Aztán azóta semmi.
Légy türelemmel, a folyamatok zajlanak a hátérben ! Magyarország biztonság politika szobába betettem pár érdekes linket. A kormány hivatalosan is ráfekszik a Turáni vonalra akkor Koreából és Japánból is szerezhetünk be majd eszközöket. Pl japán légi harc rakéta
Nézd 1990-től figyelhettük, hogy verik szét a hadsereget. Ehhez képest idén volt nem egy beszerzés amit bejelentettek. Eszközök mellett az új emberi bázis megteremtéséhez szükséges programok is elindultak. Tartalékos képzési rendszer, alkotmányba bekerült hogy haza védelmi mindenki számára kötelezőSzerintem én vagyok itt az egyik legtürelmesebb. Elhiszem hogy a színfalak mögött dolgozik ,akinek ez a dolga. Reméljük hamarosan a nyilvánosság is megtudhat valamit ezekről a folyamatokról. Biztosan lesz publikus része is, ha beszerzünk valamit.
Nézd 1990-től figyelhettük, hogy verik szét a hadsereget. Ehhez képest idén volt nem egy beszerzés amit bejelentettek. Eszközök mellett az új emberi bázis megteremtéséhez szükséges programok is elindultak. Tartalékos képzési rendszer, alkotmányba bekerült hogy haza védelmi mindenki számára kötelező
Pl japán légi harc rakéta
Ez józan patariszti és diktálja, én más jellegű stratégia ágazatban dolgozok. Én Szaniszló Ferencen, Lovas Istvánon nevelkedett Bayern Zsolt műkedvelő vegyész vagyok. Pár éve elkövettem egy szarvas hibát. A volt témavezetőm megkérdezte tőlem nem szeretnék e,hadiparban dolgozni, nem adtam neki határozott igen választ(azóta is bánom). Most meg munka mellett tartalékos tisztképzésen gondolkodok.Óvatosan írj, nehogy téged is kiiktassanak, mint már volt példa rá más kommentelő társunk esetében ,aki próbált az átlagosnál jobban tájékoztatni bennünket a honvédségi dolgokról.
Ez józan patariszti és diktálja, én más jellegű stratégia ágazatban dolgozok. Én Szaniszló Ferencen, Lovas Istvánon nevelkedett Bayern Zsolt műkedvelő vegyész vagyok. Pár éve elkövettem egy szarvas hibát. A volt témavezetőm megkérdezte tőlem nem szeretnék e,hadiparban dolgozni, nem adtam neki határozott igen választ(azóta is bánom). Most meg munka mellett tartalékos tisztképzésen gondolkodok.
De inkább a kőműves sejteti, hogy hírszerző...Én is írhatnám, ha hírszerző lennék, hogy éppt egy kőműves vagyok
De inkább a kőműves sejteti, hogy hírszerző...
Arra oda figyelek ! Netes dolgaim alapján rólam is könnyű profilt alkotni. Ha így vagy úgy megkeresnek, legalább akkor a köpönyeg forgató gerinctelen jobbikos kollégát , hát ha kirúgják (aki vissza él azzal, hogy a felesége az egyik HR-s a cégnél)Akkor ok. De itt bárki írhat bármit. Én is írhatnám, ha hírszerző lennék, hogy éppt egy kőműves vagyok, aki csak benézett ide. Tehát azért legyél óvatos.
Arra oda figyelek ! Netes dolgaim alapján rólam is könnyű profilt alkotni. Ha így vagy úgy megkeresnek, legalább akkor a köpönyeg forgató gerinctelen jobbikos kollégát , hát ha kirúgják (aki vissza él azzal, hogy a felesége az egyik HR-s a cégnél)
És eléggé jellemzi a rendszert,hogy egy ilen netes forumon ilyenekröl elmélkedtek.1984.Még mindig.Egy hírszerző évekig is építi a legendát és nem sejti senki hogy az...
Ez józan patariszti és diktálja, én más jellegű stratégia ágazatban dolgozok. Én Szaniszló Ferencen, Lovas Istvánon nevelkedett Bayern Zsolt műkedvelő vegyész vagyok. Pár éve elkövettem egy szarvas hibát. A volt témavezetőm megkérdezte tőlem nem szeretnék e,hadiparban dolgozni, nem adtam neki határozott igen választ(azóta is bánom). Most meg munka mellett tartalékos tisztképzésen gondolkodok.