desertfox védelmére jelentkezem!
Szerintem az oldalon a politika mentesség hülyeség, inkább pártatlan legyen, hisz a honvédelem és haditechnika mindenféle képpen politika. Ha csak: Kivel lehet jó üzleteket/ szövetséget kötni, kik fenyegetnek vagy fenyegethetnek minket. Miért ezt,miért az vegyük. Vegyünk valamit kapásból, vagy próbáljuk meg jobban pörgetni a gazdaságot és akkor talán egy újabb, modernebb dolgot, vagy nagyobb számban felszerelni. (Persze sajnos kétlem,hogy így gondolkodnának)
A pártatlanság viszont más dolog, szerintem az ide köthető híreket, be lehet emelni és véleményezni és szoktuk is. Szerintem ez rendben van, míg ész érvekkel történik és nem esünk egymás nyakának.(Ezt viszont GrGLy-ék szankcionálják, hál istennek.)
blogen: Értem amit mondasz, de te nem érted amit desertfox ír,legalábbis szerintem érted csak nem tetszik, vagy máshogy látod.
Erre hoznám a példát: Emlékszünk,hogy felvázoltuk,hogy milyen jó lenne itthonra Leo2, mert potens masinák és az ellent nagyobb átgondolásra sarkallja. Jött az,hogy a tataiak a seggüket a földhöz vernék, mekkora képesség növekedést jelentene és jött az is amit desertfox próbál közölni. Bizony ahhoz,hogy itthon a Leo2 szolgálatba álljon, (ha ingyen is kapjuk) bizony a nagymacskát el kell bírniuk a hidaknak, közutaknak, nem ártana ha vasúton is tudnánk szállítani,esetleg közúton (bár én láttam traileren). Erre rájön,hogy a nagymacska éhes és kényes. Etetni/itatni és karbantartani elég drága mulatság. Ha jól tudom az üzemórája 2 vagy 3x annyiba kerül,mint a T-72-esé.
Azt,hogy a technika milyen állapotban, hány darab és milyen szinten modern, meghagynám másoknak akik dolgoznak vele. Védjék vagy támadják őket.
Hende sincs könnyű helyzetben, de igazából azt sem tudom,hogy az ember már ténylegesen akarja-e fejleszteni az MH-t vagy nem. Én úgy tudom, Orbán Viktor már nyilatkozta,hogy váltani fogják Hendét tehát ezért is kérdéses lehet (később megkeresem a forrást!)
Ha én lennék a helyében, én is a költségnyirbálással kezdeném.
Vízfej ki, szakértő be; A legtöbbet használt nagy fogyasztású logisztikai járműveket lecserélni,kisebb fogyasztásúakra. (Hülye ötlet lenne az Uralokba, újabb hajtást rakni? Gondolom drágább lenni,mint a jármű...)
Aztán ott vannak az épületeket, amiket nem használnak értékesíteni(folyamatban..), a külsős biztonsági őröket kirugdosni (elvileg megtörtént).
Az aktív használatban lévő épületeket pedig felújítani. (GRÁNÁTOKAT A KÉZBE!!) Nem tartanám hülyeségnek, a laktanyákat önellátóra felhúzni. Ahogy már részben megtörténtek: Napelem, víztisztítás. (Rezsiköltség csökkentés.)