De én nem erről beszéltem.
Persze, ideális esetben: a BRDM felderítetlenül lapul valahol, míg ő kapja a felderítési adatokat, akkor ki tud lőni 1 talán 2 tankot, aztán uzsgyi. Az első indítás jó eséllyel felfedi a pozíciót. Én inkább lennék egy brutál terep quaddal (az is elbír egy ATGM indítót), mint egy csődtömeg BRDM-el
De gondolj a jövőre, egy valamire való harckocsi csoport nem fog mozogni gyalogság IFV ÉS pl. felderítő drónfelhő nélkül. Na így vadásszál te a papírtestű szekereddel. A jövőt már láthatod, az Apacsok drónokkal együtt mozoghatnak, ez lesz a jövőben az olyan top MBT-kel is mint a Leopard. Brutálisan fejlődő szenzortechnika, hálózatos MI, együtt az egyre fejlettebb mini drónokkal. Na ez lesz a kihívás! Ha a másik oldalon nincsenek pariban ezekkel, akkor semmi esély sem lesz. Nyilván a környezet - város, hegyvidék, erdők - tompíthatja ezeket az előnyöket. De a hálózatban dolgozó drónok sok mindent megváltoztatnak majd.
Nyilván sok mindenen változtatnak a drónok, de azért nem ott tartunk, hogy minden bokor felett lebeg egy. Az, hogy mit tudnak a drónok, még nagyon nem derült ki. Egyenlőre azt tudjuk, hogy olyan környezetben, ahol a legkomolyabb légvédelmet a Dushka jelenti, ott tudnak működni. Nem hiszem, hogy az ATGM járműveknek lejárt volna az ideje. Abban, hogy a BRDM egy hulladék, abban egyet értek veled.