Aha, osztán mi is visszakuncsorgunk a Habsburg-korona alá (úgyis van saját különbejáratú H.-családunk), vagy csak másnak ajánlgatjuk a mi koronánk aljazatát?!!A megoldás egyszerű. Jöjjenek vissza a korona alá.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Aha, osztán mi is visszakuncsorgunk a Habsburg-korona alá (úgyis van saját különbejáratú H.-családunk), vagy csak másnak ajánlgatjuk a mi koronánk aljazatát?!!A megoldás egyszerű. Jöjjenek vissza a korona alá.
Voltunk már Királyság kormányzóval. Háromszor is.Aha, osztán mi is visszakuncsorgunk a Habsburg-korona alá (úgyis van saját különbejáratú H.-családunk), vagy csak másnak ajánlgatjuk a mi koronánk aljazatát?!!
Elférni elférne az udvaron, aztán ugyanúgy rohadhatna mint eddig a többi. Szorozd már meg a 800-at a járművek személyzetével, aztán gondolkozz el rajta, van-e a kapott eredménynek megfelelő első vonalban harcoló létszám a MH-nél. Tartok tőle, hogy a mai létszám még a 800 gép karbantartására is kevés lenne, nemhogy feltölteni harcos-létszámmal ...
Tudom, de úgy ajánlgatni a korona szolgálatát hogy fej helyett csak egy párna van alatta (a vitrinben) elég furcsa. Ma még csak kormányzó sincs ...Voltunk már Királyság kormányzóval. Háromszor is.
2/3-al ez egy délelőtti program.... Ma még csak kormányzó sincs ...
Nem, F-35-re fognak áttérni:Én annak örülnék, ha mindenki a környéken maximum f-16-okkal tárazna be, és miután megtennék, azután váltanánk mi f-35-re a gripeneket, csak hogy had visítsanak egy kicsit a drága szomszédok.
Egyelőre a lengyeleken kívül mindenki örül, ha az F-16 fenntartására lesz pénze.Nem, F-35-re fognak áttérni:
https://index.hu/kulfold/2019/04/04/f-35_vadaszgep_eladas_romania_lengyelorszag/
Tüzérséget szerintem alultervezed.18SPH+8MLRS az csak a támogató tüzérség,ahoz még kell a kisérő tüzérség is.
Tüzérséggel max pár-tíz km-re lősz be ellenséges területre, légierővel meg pár-százra. Nem ugyanaz a kategória ...
Ugyan dehogy.Nem, F-35-re fognak áttérni:
https://index.hu/kulfold/2019/04/04/f-35_vadaszgep_eladas_romania_lengyelorszag/
"tehetségtelen ingatlankupec....." kicsit sem milliárdos már 20éve..... Trump torony és társai.... azért valamit mégis tud nem??? Te is milliárdos vagy esetleg??? a modora az más tészta...Ugyan dehogy.
Egyreszt sehol nincs szo ilyesmirol, mindossze Trump szinte barkinek barmit hajlando eladni (az ember egy tehetsegtelen ingatlankupec, aki 10+ eve az orosz maffianak mos penzt, ne feledjuk, sales az egyetlen, amihez igy-ugy ert), masreszt peldaul a romanok most orulnek, ha lyuk van a valagukon, nincs penz meg a mar megrendelt cuccokra sem. No meg a meglevoknel sem fenyes a bizonyitvany: azt a tucat hasznalt, oregecske F-16-ot 2013-ban (!) rendeltek es mult honapban (!!) sikerult csak a legtervedelembe integralni; ot evvel (!!!) kesobb, egeszen elkepeszto inkompetencia.
"tehetségtelen ingatlankupec....." kicsit sem milliárdos már 20éve..... Trump torony és társai.... azért valamit mégis tud nem??? Te is milliárdos vagy esetleg??? a modora az más tészta...
A vagyonát örökölte."tehetségtelen ingatlankupec....." kicsit sem milliárdos már 20éve..... Trump torony és társai.... azért valamit mégis tud nem??? Te is milliárdos vagy esetleg??? a modora az más tészta...
Elférni elférne az udvaron, aztán ugyanúgy rohadhatna mint eddig a többi. Szorozd már meg a 800-at a járművek személyzetével, aztán gondolkozz el rajta, van-e a kapott eredménynek megfelelő első vonalban harcoló létszám a MH-nél. Tartok tőle, hogy a mai létszám még a 800 gép karbantartására is kevés lenne, nemhogy feltölteni harcos-létszámmal ...
Ezt honnan vetted?? Ha örökölt is nem annyit ami van neki, tehát volt tehetsége a befektetéshez.... vagy nem?? Amugy egy őstülök én sem szeretem, de tehetségtelennek nem hivnám... OFF végeA vagyonát örökölte.
Ezt honnan vetted?? Ha örökölt is nem annyit ami van neki, tehát volt tehetsége a befektetéshez.... vagy nem?? Amugy egy őstülök én sem szeretem, de tehetségtelennek nem hivnám... OFF vége
Hát,Te vagy a tüzér.De ezredes kollegád doktori disszertációja szerint van.Le is határolja,hogy mi mire való.De egyébb tüzér tanulmányokban is felosztják ilenformán a szerepeket.Hazai viszonylatban a D20 volt a támogató(bár nemigazán felelt meg a szerepre),2S1 a kisérő.Bár ezt is szervezték támogató szerepkörbe is.Van lehetőség a pár százra is. Talán mi is élünk vele.
Amúgy, nincsenek ilyen kategóriák, hogy támogató meg kísérő.
Naja.És az ország új cimere meg egy sötét mezőben fehér libáért nyúló barna kézre változtatja a fővajda2/3-al ez egy délelőtti program.
Ha rákeresel a googleban rengeteget találsz, de íme egy:Ezt honnan vetted?? Ha örökölt is nem annyit ami van neki, tehát volt tehetsége a befektetéshez.... vagy nem?? Amugy egy őstülök én sem szeretem, de tehetségtelennek nem hivnám... OFF vége
Gates azért saját erejéből lett a világ leggazdagabb embere.A klasszikus vicc szerint Trumpnak úgy lett 2 millárd dolláros magánvagyona, hogy 4 milliárdot előtte megörökölt aztan befektette
Btw Bill Gates valahol ugyanez. Rohadt gazdag amerikai családból származik, ő volt a pénzes gyerek, Ballmer meg az ész.
Nagy klánok ezek.