A probléma az, hogy nem találnám meg vagy nem tudnám én vagy más helyesen értelmezni. A HT Összefoglalónak is van egyszerűbb és könnyebben megtalálható része, de kb. 10-szer gyorsabb megtudni mindazt, ami benne van, mint egyedül vadászni. Vagy egyenesen reménytelen lenne.
Harcászati alapismeretek nélkül nem is lehet azt értelmezni,hogy miért kell az aknavető szakasznak géppuska.Abba meg nem mehetek bele,hogy mi az az önbiztosítás,mi tartozik bele,milyen elvek mentén épül fel egy sima lövész raj tűzrendszere.Ezek nélkül pedig tök felesleges lenne arról írni,hogy miért az a fegyver és miért annyi fegyver kell egy rajba ami és amennyi.Arról nem is beszélve,hogy önállóan én rajnál fejjebb nem vállalnám,hogy olyan munkát adok ki a kezemből amit bárkivel szemben meg tudok védeni(itt most nem a HTKA közönségéről beszélek mert az menne szakasz szinten is).Szakaszszinthez már bizonyos dolgokban kellene a nálam nagyobb tudásúak segítsége is főleg gépesített lövész témakörben mert ahhoz elég keveset értek hisz sosem voltam az csak könnyűlövész ami más világ.