Meg minden költségvetésben van komoly tartalékképzés!A gatya még basicebb aztán mégsincs.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Meg minden költségvetésben van komoly tartalékképzés!A gatya még basicebb aztán mégsincs.
Itt olyan 30 éve nem vót XDMeg minden költségvetésben van komoly tartalékképzés!
Olyannyira nincs, hogy ha emlékszel a tavalyi költségvetésben is tervezett költségvetésen felül kellett beletolni + forrást, az elkerülhetetlen beszerzések ütemezése/összetorlódása miatt.Meg minden költségvetésben van komoly tartalékképzés!
Szivesen olvasnék még pár sort néhány részletről, ergonómia, összeszerelés és anyagok minősége,...úgy általában milyen érzés volt kézbe véve az 1-es.
Az ellen a kedvedért 700-800 méterről integetni fog,hogy itt vagyok,ide lőjj!?
Szerintem inkább csak arra célzott, hogy 7-800 méterre inkább csak területtüzet lősz.Gondolom a különböző dmr puskák azért terjedtek el mert elég a 300mes lőtáv. És afölé nem lőnek.
És ha 3-400mre lőssz optikával akkor is pontosabb leszel.
Vagy akkor szedesd le az szvd-kről is. Úgysem pontosabbak optikával.
Maga a fegyver nem pontosabb. De a fegyver+lövész kombó igen.
De valószínű mindenhol hülyék ahol raknak a gpukra.
Gondolom a különböző dmr puskák azért terjedtek el mert elég a 300mes lőtáv. És afölé nem lőnek.
És ha 3-400mre lőssz optikával akkor is pontosabb leszel.
Vagy akkor szedesd le az szvd-kről is. Úgysem pontosabbak optikával.
Maga a fegyver nem pontosabb. De a fegyver+lövész kombó igen.
De valószínű mindenhol hülyék ahol raknak a gpukra.
Pedig idén rekordtartalek van:Itt olyan 30 éve nem vót XD
A DMR fegyverek nem azért terjednek (csak nyugaton terjednek,az oroszok nem tüntették el őket a szakaszokból/rajokból) mert nőtt a lőtáv hanem azért mert rájöttek nyugaton hogy szükség van raj/szakasz szinten is olyan képességre amivel biztosított a kulcsfontosságú élőerő gyors és nagyeséjű leküzdése.Erre a DMR fegyver sokkal alkalmasabb mint egy géppuska.Az ami TGY 5,56-os DMR fegyvert rendszeresített aminek konkrétan kisebb a hatásos lőtávja mint a könnyü-géppuskáknak.Ennyit arról,hogy a nagy céltáv az ok.
Mivel a kormány mindig nagy visszafogott, konzervatív költségvetést tervez, benne lehet pénzügyi takarékosság a pakliban, de a honvédség a prio 3-ban most bent van, tehát ha nem romlanak továbbra sem jelentősen az adatok, lesz zsé. No paraHogy is mondtátok, hogy a z2026-ra tuti lesz pénz
Off: max 2-3 évig. Addig talán még van lendület a gazdaságban ha a német (eu) beesik. Nem tudom hogy a gdp hez a "gyenge" forint euró árfolyam hogyan járult hozzá. Inkább folytassuk a beszélgetőben.Pedig idén rekordtartalek van:
https://m.portfolio.hu/gazdasag/harom-abra-arrol-mi-folyik-a-koltsegvetesben.333789.html
Tavaly is a tartalék terhére hoztuk előre a haditechnikai fejlesztéseket. Azért volt a karácsonyi bejelentési bumm.
Idén eddig faszán állunk. A német visszaesés ellenére még hasitunk.
Ráadásul az allampapirhozamok is beszakadtak, soha nem finanszírozta a hiteleinket ilyen olcsón.
https://m.portfolio.hu/deviza-kotve...tovabb-szakadnak-a-magyar-hozamok.334335.html
Már volt. Szerintem csak "demo" volt, mert május óta semmit nem hallani róla sehol.
Jó de ez egy mai török újságcikk, ami tényként kezeli.Már volt. Szerintem csak "demo" volt, mert május óta semmit nem hallani róla sehol.
Kelt: 2019.05.19 én. Azóta eltelt már pár hónap.Jó de ez egy mai török újságcikk, ami tényként kezeli.
Mire gondolsz. M27?
Nem tudom milyen néven fut náluk,ha hazaértrm megnézem.
Oh. Több sort ma nem iszok.Kelt: 2019.05.19 én. Azóta eltelt már pár hónap.
Biztosan csak úgy kivittek budaörsre minden ok nélkül felmatricázva.Már volt. Szerintem csak "demo" volt, mert május óta semmit nem hallani róla sehol.
Igen az az.