Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem lehetne "buffolni" a légierőt(az új járművek és személyi felszerelés után). A légierővel meg lehet nyerni a háborút, elég csak gondolni a 2.világháború összecsapásaira(Barbarossa, Normandia felszabadítása, stb.)
Vagy ott van Vietnam. Amikor az amik azt bombázhattak, amit akartak(Linebacker II) 9 nap alatt tárgyalóasztalhoz ültették az északiakat. Szerintem minden vezető elveszti a harci kedvét, ha látja hogy országát visszabombázzák a középkorba.
Hello emberek! Én személy szerint 2 század L–159 alca felállítását támogatnám, kb 9 millió USD darabja ami jóval olcsóbb a gripen 50 millió dolláros árával szemben. Nato szabványosak, sidewinder és maverick rakéta is alkalmazható hozzá. Bár az egésznek a kiépítése nem tudom mennyibe kerulne (logisztika stb.). Ha a cseheknek van rá pénz nekunk is lehetne.
Hello emberek! Én személy szerint 2 század L–159 alca felállítását támogatnám, kb 9 millió USD darabja ami jóval olcsóbb a gripen 50 millió dolláros árával szemben. Nato szabványosak, sidewinder és maverick rakéta is alkalmazható hozzá. Bár az egésznek a kiépítése nem tudom mennyibe kerulne (logisztika stb.). Ha a cseheknek van rá pénz nekunk is lehetne.
Vagy több fegyvert a Gripenekhez. És ez lenne a legcélszerűbb jelenleg.
gripeneket jelenleg éles bevetésen azért kuldik fel hogy az eltévedt utasszállítokat kisérjék, azokat az Alcák is meg tudnák csinálni kevesebb pénzbol.