K
kamm
Guest
Ezt valahogy letoroltem...
Oh c'mon, szinte ugyanezt irtam egy-ket honapja, ez az egyik tippem jo egy eve, hogy vegul a nemetekkel kibulizunk valamit a felesleguk terhere.
Ezen gondolkodtam még ennek bejelentésekor, hogy gépekkel (akár a németektől átvéve) illetve pilótákkal is tervezzünk-e beszállást ebbe a buliba és akár egyéb pl. V4 -es országokat "megbolondítva" lenne egy ilyen közös légiszállítási egység? A légi-utántöltés lehetősége lehet egy plussz csábító lehetőség Nekik is talán ... Annál is inkább, mert a német védelmi miniszter-helyettes akkor prüntyögött olyat is, hogy Bajorország szeretne a V4 felé is erőteljesen nyitni (ugye Ő CSU politikus ...). Igaz, ezt már általánosságban mondta. Ugyanakkor a "bajor nyitás" felénk már a civil szektort is beleértve elég jól sikerült az elmúlt évtizedekben, de akár az elmúlt években is - pl. MediaMarkt, Audi, BMW, KMW, Airbus stb. stb.
Oh c'mon, szinte ugyanezt irtam egy-ket honapja, ez az egyik tippem jo egy eve, hogy vegul a nemetekkel kibulizunk valamit a felesleguk terhere.