Mki szépen sorban egyesével mondja mit szeretne, @kamm biztos szeret háromszor-négyszer nekiállni.
Hk zászlóaljat Debrecenbe, köszi.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mki szépen sorban egyesével mondja mit szeretne, @kamm biztos szeret háromszor-négyszer nekiállni.
Updatelted a helikoptereket?A magyar légierőset most pont én szerkesztettem Korvidus néven
Volt, a VBÜ nevében Maróth Gáspár.Ezt értem, de hivatalos bejelentés magyar oldalról még nem volt....ez nekem azt súgja nem a teljes dealt ismerjük még.
Lehet hogy az L39-NG-t, eladás céljából mutogattuk a braziloknak?Azt már tudjuk, miért pont ma repültek ide az Aero Vodochodytól egy L39-NG-vel??? Ölég gyanus, hogy pont az Embraer - KC-390 deal napján érkezett. A véletlenekben ugye nem hiszünk...van a 2 cég között kapcsolat. Egyáltalán volt hivatalos magyar bejelentés vagy csak az Embraer közlemény?
Köszönjük, Béla bá'!
Szerintem ezt egyben számolják.
Hát remélem.Lehet hogy az L39-NG-t, eladás céljából mutogattuk a braziloknak?
Ezt értem, de hivatalos bejelentés magyar oldalról még nem volt....ez nekem azt súgja nem a teljes dealt ismerjük még.
A honvedelem.hu tálalásában:
KC-390-es hadszíntéri szállító repülőgépeket vásárol a Magyar Honvédség
A fejlesztéssel teljessé válik a haderő légiszállítási képessége
Arra célozhat, hogy A330MRTT lesz még rendszerben 608-as szám alatt, amit eredetileg KC-390-nek szánhattak, vagy arra, hogy a harmadik brazil gép egyszer még megérkezhet?Köszönjük, Béla bá'!
Kivéve, ha....
A vadászkiállítás minimum 50 milliárd az hol van?
Attól függ, hogy az ország melyik részén nézed a fizetés értékét. Más Tatán, Bp-n, és más HMVH-n. Meg ugye van, ahol munkaerőhiány van és van, ahol munkahely hiány.A kezdő fizetés, csak egyik sem egy olyan munka amit 40-50-es korosztály sokáig el tud húzni anélkül, hogy tönkremenne szükség van az ÉLETKÉPES és értelmes fiatalok 140 ezerért meg a kutya nem fog odamenni, illetve a túlhajtás meg a körülmények miatt egy éven belül lelép. (meg a kiegekkel együtt sem közelíti meg a tisztességes aljának mondható 200 körüli értéket, úgy hogy a rendőrségi juttatásokat egymás után szüntetik meg, ajánlom a csúnya valóságért a Zsaruellátó facebook oldalt)
A vadászkiállítás minimum 50 milliárd az hol van?
Hát még szép!Lehet hogy az L39-NG-t, eladás céljából mutogattuk a braziloknak?
hahaha... és a Super Tucano-t gyártóknak éppen az L-39NG kéne, mikor azzal is, mint a Pilatus 21-el simán emulálható akár 5. gen. típus műszerfala stb.. marhaság.. Akár az NG. Sajnos amikor nem saját pénzéből bevásárolta magát Tombor úr, akkor már lehetett tudni, hogy miért.. A csehek sem voltak hülyék és az "aranypakettet" vagyis a vétójogot fenntartották, hogyha gázt akarna csinálni a menedzsment, akkor repitik. Hasonlóan mint az amcsikat, az első privatizáció során. Az Aero cseh nemzeti érték, és a csehek szerint ilyen olcsón és jól nem tudtak tőkeemelést csinálni a cégnél - akár állami befolyással sem.. Az évtized üzletének minősítették...Hát még szép!
Arra célozhat, hogy A330MRTT lesz még rendszerben 608-as szám alatt, amit eredetileg KC-390-nek szánhattak, vagy arra, hogy a harmadik brazil gép egyszer még megérkezhet?
601 ?
602 ?
603 An-26 (kivonva)
604 A319-100
605 A319-100
606 Falcon 7X
607 Falcon 7X
608 ?
609 KC-390
610 KC-390