És nem véletlenül fog mindenki kilépni!
Nem az a probléma, hogy a kanadai Hawk-ok üzemideje lassan lejár és nem akarnak másikat venni helyette, mert nincs pénzük, így nem lesz majd min repülni?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És nem véletlenül fog mindenki kilépni!
Nem az a probléma, hogy a kanadai Hawk-ok üzemideje lassan lejár és nem akarnak másikat venni helyette, mert nincs pénzük, így nem lesz majd min repülni?
Sajnos van arra utaló infóm, hogy megvettük...Hát remélem.
Mit vettünk?Sajnos van arra utaló infóm, hogy megvettük...
Ez csak egy kombináció. Ha valamelyik brazil gép tényleg 610-es lesz, akkor 2 lehetőség van, ha egymás melleti számokat akarnak nekik adni 609-610, vagy a 610-611.A 608-as lajstromszám miért nem lesz még egy ideig kiadva?
Tippek?
APC
L-39 NG
FN Herstal
Egy. Már csak kettő karácsonyig.
Történelmi példát lehet ám hozni az ellenkezőjére is. A 48-as forradalom tisztjei a H. birodalom seregének tisztjei voltak, közülük sokan egyenesen osztrákok. A legjobb alakulatok a reguláris sereg ezredei voltak, a huszárok sem felejtettek el hazaszökni.Eddig igyekeztem ebből kimaradni, de ha bekövetkezne egy ilyen megszállás ( ) szigorúan a demokrácia nevében, akkor azért lennének akik így reagálnának szerintem. A parancsnokokon is múlna a dolog persze, de azért ne már, minden megszállásuk idején megvoltak a jó kapcsolataik adott egységekkel az adott országokban. Ha nem lettek volna ilyenek, nem jött volna össze a becsicskítás sehol, már a puhatolózásnál fejlövéssel lett volna visszaküldve az érdeklődő. Szóval @tarzaan ilyentén aggodalmát a részben túlzásnak találom, de hogy keményen fognám az ilyen irányt az állományban, az tuti, ha tiszt, ha bokorugró.
Demkó érdekes figura. Sokat dolgozott a HM-ben különböző területeken, de íróként is frankó! Kár hogy csak egy könyve van.Demkó Attila a mandineren készít interjút Maróth Gáspárral, állítólag több bejelentés is lesz!
Ezt értem, de honnan van ez az infó. Hol harangozták be? Gondolom podcast...Demkó Attila a mandineren készít interjút Maróth Gáspárral, állítólag több bejelentés is lesz!
LinkedIn-en írta Attila.Ezt értem, de honnan van ez az infó. Hol harangozták be? Gondolom podcast...
akkor az tényleg péntek lesz. Ha jól látom nagyjából olyan időközönklnt kerül fel anyag tőle.LinkedIn-en írta Attila.
Ő milyen jószág?
Ne lepődjön meg senki 6-12 db érkezésén.. Csak nem tudom minek