Nem lehet, hogy a 30-ról 35-re váltás dobta meg az RM szerzőpdés árát?
Legfeljebb azt tudnátok ti is felhozni két érvként, hogy nektek így szimpi, meg a tűzerő pont ár-érték arányban növekedett. DE a páncélzat nem növekedett, a felderítés szintén maradt a régi szinten, a tűzerő körül is kétségek, hiszen a tűzgyorsaság csökkent.
Értem én, hogy a 2 nem tűnt soknak, mert a Puma is nagyjából annyi lett volna. Meg értem én, hogy ebben az országban tök mindegy az ár, akkor már költsünk 50%-ot polírra! De egyszer döntsük már el, hogy több értelme van-e abból a 1 milliárdból T-72-est beszerezni és a teljes 35-ös tűzerőtöket lesöpörtem a francba, vagy én nem értem.
Lehet vitatkozni a 30 és a 35 között szakmai alapon. Ennek a fórumnak az egyik erőssége a Lynx topicban épp az volt, hogy valós piaci árakról is beszélt, volt elég kutató munka abban, hogy mi mennyibe került. Ha a 35-ös Wotan ennyivel többe került, akkor szerintem megvan a válasz, hogy miért nem azzal rendeltük. És pont!
A továbbiakban meg a 3. m bármi lehet. Akár egy szándéknyilatkozat is, hogy az elkövetkezendő 40 évre akkora keretet szán a kormány a szervizre, alkatrészpótlásra. Vagy egy korlátozott katasztrófa erővel bíró atom fegyver a torony hátuljára, amihez Paks kiégett fűtőkazettáit is be szeretnék dolgozni.
Last edited by a moderator: