Igazából az egy hoax volt. Előbb volt meg az indexes újságíró megrendelt cikke, mint a külügy nyilatkozata. Nem nyilatkozott azeriek melletti kiallást a külügy. Célzott indexes kérdés volt, amire jött egy várható sablon, semmitmondó valasz. A 93as azeri határokat ismerjük el, ahogy az ENSZ összes tagállama, kivéve 4 "ország" . (Örményország, Oroszo., Dél - Oszétia, Abhazia).
És erre hazudta azt az újságíró hogy az azeri fegyveres revíziót támogatjuk, ahogy a törökök. Azért van némi különbség a két álláspont között, de ez ment át a mainstream médiába, ezért ez maradt meg tévesen neked. Szépen megverték hazai kommunikációs fronton a külügyet. Ennyit a hazai médiaviszonyokról. A vilagon régóta nem a valóság, hanem a kommunikált valóság számít. De ezzel megint szétfeszítettem a topik kereteit. Anno a Kaukazus topikban ezt kitárgyaltuk.
A Kaukázus-topikot nem túlzottan követtem és erről le is maradtam ott, én csak Toroczkai nyilatkozatát olvastam az ügyben (ami azért kicsit más színben állította be a dolgot, persze nem meglepő módon...), meg kicsit keveredett is bennem a "baltásgyilkos-üggyel", ami miatt, emlékeim szerint, kicsit nehezteltek is ránk az örmények. Na mindegy, én azért óvatosabban fogalmaztam volna, pl. így: "a Magyar Kormány a mielőbbi tűzszünetet és a konfliktus békés eszközökkel történő rendezését támogatja"
Adnánk mi el örömmel. Ők nem akarnak venni.Nem adtunk el almát, meg ilyenek.
A gazdákkal jól kiszúrtak.