hát igen, a múltkor lettek kinevetve azt hiszem emrt valami nevetséges számú T72-est akarnak otthon önerőből modernizálni, szóval kb cseh szinten vannak amit itt mondasz:
amúy ettől még sztornózhatnak mindent csak én pl kis esélyt látok rá
hát, erről az anyagi dologról csak annyit hogy ha jól emlékszem tavaly volt (és egyik erdélyi magyar ismerős mondta hogy 21-ben is) borzasztóan limitált a légierő mert csak a keszire kapnak benyapénzt
én is rámennék, de amúgy ennyierővel ha a lengyelek tényleg K2-t vesznek onnan is el lehetne hozni , probléma hogy ez nem most lesz, ez a baj, az idő
jaj tényleg
svédek maguknak gyártottak A5 szintet ha jól emlékszem , azért írtam hogy ők picit kilógnak , a finneknek viszont van 100-130db A4 raktáron mert hoztak 100db A6-ot még pár éve, ott talán lehet keresnivalónk, ugyanígy spanyolban, főleg hogy azt csiripelték a madarak hogy nagyon érdeklődnek a az új Challenger 3 iránt ,
probléma a törökökkel meg görögökkel is van , fixen nem adnák el a legmodernebb tankjukat, legalábbis a görögök biztos nem, ott még az M60 is rendszerben van , ha a törököknél jön az altay akkor még ott is lehet keresnivalónk de az is olyan gond mint a lengyeleknél, idő , nem most lesz elég altay-uk hogy még a leokat is kivonják