Ez melyik topicban volt kiszámolva? Mert én csak egy bemondást olvastam, hogy a gazdaság kibírná.
Ami számokról és adatokról én tudok, hogy 2010-re már úgy emlegettek minket, akik egyedüliként Görögországnál is rosszabbul állnak. És valahogy lapátolni kéne az országra a földet, mert a síremlék majd elrejti, ha jó a kommunikáció, hogy mi a helyzet, de ha mi bejelentjük az államcsődöt, akkor Hellászt, a Római Birodalmat..., de akár Spanyolt és Portugáliát is magunkkal ránthatjuk.
Ténylegesen az elmúlt évben ennyit sikerült lefaragni, most visszaugrott egy év alatt a 2010-es szintre. (Hol is voltunk 2010-ben?) Nem a GDP arányban összehasonlítva voltunk igaz rosszabbak, mint a görögök, akik azóta párszor már bedőltek, meg az olaszoknak most is jóval magasabb.
Szóval érdekelne az a háttérszámítás, hogy mi alapján jutottunk arra a következtetésre, amit én tegnap csak végeredményként kaptam meg, hogy ez a 10 évig tartó plusz költés tartható? Nincs gondom egy-egy ilyen hsz-szel, de ha hivatkozási alapot gyártunk belőle, akkor jó lenne tudni, hogy mire hivatkozunk.