Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem az a baj, hogy elsőre rosszul számoltad össze amit leírtam.És mi a probléma? Amire reagáltam ott 6 fő volt felsorolva. Erre írtam, hogy a lynx-ben 8 fős a desszant.
Eddig is volt 2 gpu és 1 rpg. Most plusz lehetőséget kínál a plusz két fő. Ezt lehet a többiek tehermentesítésére, és/vagy plusz képesség megteremtésére használni.
Marhàra remélem hogy nem ez a szint...Na gyerekek nézzük az átlag magyar szavazót és állampolgárt
![]()
Saccra az a tippem, amit már régebben írtam, hogy 2 üteg lesz feltöltve, a 3. üteg M zárolt lesz. ( harckocsi zlj esetében is ez a tippem ) Tehát mozgósítás esetén töltik fel a kezelői létszámot. A rendszer jellegéből fakadóan, mindig lesz leszerelő és új bevonuló. A leszerelő tüzérekből lehet tartalékos, aki mozgósítás esetén behívható. Próbálom hinni, hogy a rendszer nyilvántartja a szerződéses és hivatásos állományból leszerelteket, egy adott életkorig, amíg behívhatók, minősített helyzetben. Itt most nem elsősorban az önkéntes tartalékosokra gondoltam. Az magától értetődik nekem, hogy a tartalékos rendszer eljut oda, hogy a már néhány éve benne lévők kiképzése fokozódik és akár harckocsizók, tüzérek is lehetnek, a sima lövészen kívül.
Mindig van rosszabb, mint amit gondolsz.Marhàra remélem hogy nem ez a szint...
Milyen lőszert hasznàlnak a képen?![]()
Izzó acéleső a szomódi dombokon
Áder János köztársasági elnök tegnap a szomódi lőtéren közvetlen tapasztalatot szerezhetett arról, hogy hol tart a Zrínyi honvédelmi és haderőfejlesztési program. A Magyar Honvédség főparancsnoka a látványos, éleslövészettel egybekötött gyakorlaton úgy fogalmazott: a magyar honvédek már most...magyarnemzet.hu
Meglepően pontosan fogalmazó cikk,jó képekkel.
Marhàra remélem hogy nem ez a szint...
A leók ködgránátvetőjébe való valami extra töltet.
Köszi. Fehér foszforos lehet?A leók ködgránátvetőjébe való valami extra töltet.
Kizárásos alapon Gidrán lesz.
Pontosan milyen támogatóra gondolsz? Lőszeresre? felderítőre? A képen - ha jól látom - ez egy tüzérségi felderítő jármű.Van már támogató járműve a Pzh számára?
![]()
Te gondolom lőszeresre gondolsz, de ehhez nem szükséges több, mint egy Rába H 4x4, 6x6. Ha optimális megoldást keresünk, akkor van egy olcsó nyilvánvaló megoldás rá, de éppen felépülőben vagyok, és most nem mondanék többet annál, hogy "szekcionált"....Úgy tudom, nincs. De kéne.
Hát amennyiben te meg a képre reagáltál, a jelenlegi állás szerint a felderítők Gidránok lesznek.Kizárásos alapon Gidrán lesz.
Csávó nem költene szír-szarra, csak ami majd a Klingonok ellen is jó lesz.Na gyerekek nézzük az átlag magyar szavazót és állampolgárt
![]()
ó dehogynem, mindig van lejjebb és még a kőkemény kormánypárti közösségi oldalak kommentszekciójától is sztrókot lehet kapni. mineknekünk-kórházak-natomegvéd tengelyről egészen a kriss által betett szintig terjed a hülyeségMarhàra remélem hogy nem ez a szint...
Az NFTE kiterjed valamennyi repülőeszközre, így nemcsak vadászgépekre, hanem egyéb merevszárnyú repülőgépekre, helikopterekre és pilóta nélküli repülőgépekre is.
elemző?Na gyerekek nézzük az átlag magyar szavazót és állampolgárt
![]()
Hallgattam az interjút, ezen én is felröhögtem
![]()
Demokratikus Mémek
A nap párbeszéde: Velkovics Vilmos: lehet-e a Magyar Honvédségben transznemű parancsnok? Ruszin-Szendi Romulusz: nálunk van egy pszichikai, értelmi léc, ezt meg kell ugrani. Ennyike ♂️ HATALAMAS ARC! #demokratikusmemekt.me
Bocs, de a futobolond.hu fórumja nem releváns.Na gyerekek nézzük az átlag magyar szavazót és állampolgárt
![]()
A vicc az, hogy ez nem kirívó, hanem átlagos hozzászolás, mind1 honnan.Bocs, de a futobolond.hu fórumja nem releváns.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..