Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem az a baj, hogy elsőre rosszul számoltad össze amit leírtam.És mi a probléma? Amire reagáltam ott 6 fő volt felsorolva. Erre írtam, hogy a lynx-ben 8 fős a desszant.
Eddig is volt 2 gpu és 1 rpg. Most plusz lehetőséget kínál a plusz két fő. Ezt lehet a többiek tehermentesítésére, és/vagy plusz képesség megteremtésére használni.
Marhàra remélem hogy nem ez a szint...Na gyerekek nézzük az átlag magyar szavazót és állampolgárt
Saccra az a tippem, amit már régebben írtam, hogy 2 üteg lesz feltöltve, a 3. üteg M zárolt lesz. ( harckocsi zlj esetében is ez a tippem ) Tehát mozgósítás esetén töltik fel a kezelői létszámot. A rendszer jellegéből fakadóan, mindig lesz leszerelő és új bevonuló. A leszerelő tüzérekből lehet tartalékos, aki mozgósítás esetén behívható. Próbálom hinni, hogy a rendszer nyilvántartja a szerződéses és hivatásos állományból leszerelteket, egy adott életkorig, amíg behívhatók, minősített helyzetben. Itt most nem elsősorban az önkéntes tartalékosokra gondoltam. Az magától értetődik nekem, hogy a tartalékos rendszer eljut oda, hogy a már néhány éve benne lévők kiképzése fokozódik és akár harckocsizók, tüzérek is lehetnek, a sima lövészen kívül.
Mindig van rosszabb, mint amit gondolsz.Marhàra remélem hogy nem ez a szint...
Milyen lőszert hasznàlnak a képen?Izzó acéleső a szomódi dombokon
Áder János köztársasági elnök tegnap a szomódi lőtéren közvetlen tapasztalatot szerezhetett arról, hogy hol tart a Zrínyi honvédelmi és haderőfejlesztési program. A Magyar Honvédség főparancsnoka a látványos, éleslövészettel egybekötött gyakorlaton úgy fogalmazott: a magyar honvédek már most...magyarnemzet.hu
Meglepően pontosan fogalmazó cikk,jó képekkel.
Marhàra remélem hogy nem ez a szint...
A leók ködgránátvetőjébe való valami extra töltet.
Köszi. Fehér foszforos lehet?A leók ködgránátvetőjébe való valami extra töltet.
Kizárásos alapon Gidrán lesz.
Pontosan milyen támogatóra gondolsz? Lőszeresre? felderítőre? A képen - ha jól látom - ez egy tüzérségi felderítő jármű.Van már támogató járműve a Pzh számára?
Te gondolom lőszeresre gondolsz, de ehhez nem szükséges több, mint egy Rába H 4x4, 6x6. Ha optimális megoldást keresünk, akkor van egy olcsó nyilvánvaló megoldás rá, de éppen felépülőben vagyok, és most nem mondanék többet annál, hogy "szekcionált"....Úgy tudom, nincs. De kéne.
Hát amennyiben te meg a képre reagáltál, a jelenlegi állás szerint a felderítők Gidránok lesznek.Kizárásos alapon Gidrán lesz.
Csávó nem költene szír-szarra, csak ami majd a Klingonok ellen is jó lesz.Na gyerekek nézzük az átlag magyar szavazót és állampolgárt
ó dehogynem, mindig van lejjebb és még a kőkemény kormánypárti közösségi oldalak kommentszekciójától is sztrókot lehet kapni. mineknekünk-kórházak-natomegvéd tengelyről egészen a kriss által betett szintig terjed a hülyeség ja, a kedvencem mikor orbán puccsot akar végrehajtani és ezért kell neki a sereg(plusz korrupció)Marhàra remélem hogy nem ez a szint...
Az NFTE kiterjed valamennyi repülőeszközre, így nemcsak vadászgépekre, hanem egyéb merevszárnyú repülőgépekre, helikopterekre és pilóta nélküli repülőgépekre is.
elemző?Na gyerekek nézzük az átlag magyar szavazót és állampolgárt
Hallgattam az interjút, ezen én is felröhögtem Jól lereagálta.
Demokratikus Mémek
A nap párbeszéde: Velkovics Vilmos: lehet-e a Magyar Honvédségben transznemű parancsnok? Ruszin-Szendi Romulusz: nálunk van egy pszichikai, értelmi léc, ezt meg kell ugrani. Ennyike ♂️ HATALAMAS ARC! #demokratikusmemekt.me
Bocs, de a futobolond.hu fórumja nem releváns.Na gyerekek nézzük az átlag magyar szavazót és állampolgárt
A vicc az, hogy ez nem kirívó, hanem átlagos hozzászolás, mind1 honnan.Bocs, de a futobolond.hu fórumja nem releváns.