Ez az előbb belinkelt ruszinos videó alatti hozzászólás a hír tv youtube csatornáján.Bocs, de a futobolond.hu fórumja nem releváns.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez az előbb belinkelt ruszinos videó alatti hozzászólás a hír tv youtube csatornáján.Bocs, de a futobolond.hu fórumja nem releváns.
150 KW-os lézerágyú...Na gyerekek nézzük az átlag magyar szavazót és állampolgárt
Az igaz, hogy rosszul számoltam, köszönöm, hogy jelezted.Nem az a baj, hogy elsőre rosszul számoltad össze amit leírtam.
Hanem az hogy minimum két ember jelezte neked, pöcshuszár és dudi, és még akkor is neked áll feljebb.
Csak neked a gyenge láncszemnek mégegyszer, beaszámozva
- Rpk
- Rpkh
- Gpu
- Lövész segédirányzó a gpusnak
- Gpu
- Lövész segédirányzó a gpusnak
- CG irányzó
- CG segédirányzó
Felállhat végre a haditengerészetünk!Eladjuk a haditengerészetnek a Lady Mrd-jachtot. és veszünk ott is kikötőt.
Link?Kormányinfó:
Ha meglesz az 5.5%-os GDP növekedés, akkor egy évvel korábban(2022 elején) utalják majd a félévnyi fegyverpénzt.
"Ha a gazdaság hozza az 5,5 százalékos bővülést, akkor a 3 évenként járó fegyverpénzt (fél éves fizetés) is kifizethetik január 1-jén. "
Már másik képen néztem, de ezen a képen is feltűnik, hogy teljesen más a hölgy gyakorlójának a mintája és színei? Az alábbi képen is van egy kirívóan eltérő öltözék. Ez tényleg más, ha igen, miért?
Mert fakul a mosástól mint az állat.Már másik képen néztem, de ezen a képen is feltűnik, hogy teljesen más a hölgy gyakorlójának a mintája és színei? Az alábbi képen is van egy kirívóan eltérő öltözék. Ez tényleg más, ha igen, miért?
többbet mosta.Már másik képen néztem, de ezen a képen is feltűnik, hogy teljesen más a hölgy gyakorlójának a mintája és színei? Az alábbi képen is van egy kirívóan eltérő öltözék. Ez tényleg más, ha igen, miért?
kora reggel részeg......?"Ha a gazdaság hozza az 5,5 százalékos bővülést, akkor a 3 évenként járó fegyverpénzt (fél éves fizetés) is kifizethetik január 1-jén. "
Orbán Viktor: A védekezés új szakaszba lép
A miniszterelnök a kormányinfón jelentette be a legfrissebb változásokat - Aki nem veszi fel az oltást, azt törölni fogják a védettségi igazolvánnyal rendelkezők körébőlwww.magyarhirlap.hu
Nem. Nagy valószínűleg józan, és Te?kora reggel részeg......?
Nekem is van sivatagi , ilyen mintávalMert fakul a mosástól mint az állat.
Vagy Angol gyakszit visel, mint sokan mások. Például a volt MHPK.Mert fakul a mosástól mint az állat.
Repülőgép hordozó a Balcsira?Felállhat végre a haditengerészetünk!
Akkor olimpiára gyúr, bullshitelés versenyszámban.Nem. Nagy valószínűleg józan, és Te?