Vigyázz! Pöcse van a mennyaszonynak! Nehogy meglepi érjen!Én is így éreztem @ogretankHU legutóbbi csajok topikbeli gyűjteményét nézve.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vigyázz! Pöcse van a mennyaszonynak! Nehogy meglepi érjen!Én is így éreztem @ogretankHU legutóbbi csajok topikbeli gyűjteményét nézve.
Itt az alapok lefektetése történik! Valahogy úgy, ahogy @Pogány szeretné @ogretankHU legutóbbi csajok topikbeli gyűjteményét!Ez akkor egy nagyon kiherélt Zrínyi2026 lesz. Se újabb század Griffmadár, se rakétatüzérség, tüzérség is csak az a 24 Pzh 2000?
Te most a csajok alapos fektetésére gondolsz?Itt az alapok lefektetése történik! Valahogy úgy, ahogy @Pogány szeretné @ogretankHU legutóbbi csajok topikbeli gyűjteményét!
Az sem egy utolsó gondolat valljuk be.Te most a csajok alapos fektetésére gondolsz?
Nem @Roni ról beszéltem.Vigyázz! Pöcse van a mennyaszonynak! Nehogy meglepi érjen!
Jaj igen mint az alapok legektetése csak itt a Csajok topik csajainak fektetése @Pogány módra! Amolyan Zrínyi!Te most a csajok alapos fektetésére gondolsz?
Gondoltam benézek ebbe a topikba,hátha kiderült valami fontos részlet a magyar haderőfejlesztéssel kapcsolatban,ezzel szemben megtudtam,hogy Pogány kivont "karddal" rohanná le a csajos topik üdvöskéit.Jaj igen mint az alapok legektetése csak itt a Csajok topik csajainak fektetése @Pogány módra! Amolyan Zrínyi!
Ez akkor egy nagyon kiherélt Zrínyi2026 lesz. Se újabb század Griffmadár, se rakétatüzérség, tüzérség is csak az a 24 Pzh 2000?
Igazából ezen kívül kb. minden jön.Ez akkor egy nagyon kiherélt Zrínyi2026 lesz. Se újabb század Griffmadár, se rakétatüzérség, tüzérség is csak az a 24 Pzh 2000?
Igazából ezen kívül kb. minden jön.
És sztem vadaszgépek is fognak, ahogy rakétatüzérség is. De látni kell, hogy azért van egy ktg. limit, hiaba lesz a 2010es évek honvédelmi büdzséjének háromszoros jövőre.
Azt is látni kell, hogy ami most érkezik az egy alapcsomag. De építkezni csak ezekre az alapokra lehet. Marpedig az MH annyira lezüllött, hogy innen kellett indulni.
Választás jön, ami sokba kerül...Háát, azért még jó pár cucc kellene, kb felét vásároltuk be eddig. Biztos van valamekkora gond a pénzeknél, Covid fix, hogy áthúzott dolgokat, vitt/vinni fog el pénzt bőven :/
Ja meg emlegették a Tiger helicoptert is, a Zausztrálok úgyis lepasszolják őket és lecserélik Apacsokra, megcsíphetnénk az egész flottájukat.
Nem véletlen cserélik le őket...Ja meg emlegették a Tiger helicoptert is, a Zausztrálok úgyis lepasszolják őket és lecserélik Apacsokra, megcsíphetnénk az egész flottájukat.
Azért a kiesett milliárdok (turizmus pl) is hiányoznak. Biztos, hogy van csúszás, törlés a pl 2 évvel ezelőtti tervekhez képestVálasztás jön, ami sokba kerül...
Ilyet maximum mi, itt a fórumon vízionáltunk. Senki ilyesmit nem mondott.Ja meg emlegették a Tiger helicoptert is, a Zausztrálok úgyis lepasszolják őket és lecserélik Apacsokra, megcsíphetnénk az egész flottájukat.