Emily ne fogazzon.Emily megfektetése egyáltalán nem fogas,hanem pénz kérdés. -nékem az asszony nem ad rá keretet
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Emily ne fogazzon.Emily megfektetése egyáltalán nem fogas,hanem pénz kérdés. -nékem az asszony nem ad rá keretet
Ami azt illeti,ez állandó programpont,és nem megváltoztathatóAkkor először az asszonyt fektesd meg!
Téged megint kiengedtek a gumiszobából látom …Hogy kezdtem?
Sok mindenben nem értek egyet az ürgével,de van amiben igaza van.......
A használható elemekre támaszkodva újjászervezni.Mit nem lehet ezen érteni?
Lesz egy kontroll fejlámpa. Ha működik az elemmel akkor az egy használható elem, ha nem működik vele, akkor nem használható. Azért ez nem egy NASA program...Mondjuk az hogy ki és mi alapján àllapítja meg hogy mi a hasznàlható elem és mi nem az? Ki lesz ez a mindenhez értő és mindent àltlató szemèly?
Már rájöttem hogy reménytelen küldetés a fórumozók egységes informáltsági szintre hozása azáltal, hogy tematikus topikokban csak topikreleváns információk legyenek és hogy így mindenki akit érdekel könnyen-gyorsan át tudja olvasni az új információkat ha lemarad. Mindenki írjon oda és azt amit csak akar, én meg majd összevadászom magamnak a lényeget 1700 topikból is...Neee.
@Terminator sokkotkap.
Sehol, semmi ilyen nem tortent a hadseregben.Kár,hogy nem ezt irtam.
A szervezetrendszert kell lecserélni.Ezt a kommunizmus bukása után KE nagy részén megtették.
Jezusom, dehogy szolt errol, koze nincs semmi lyesmihez.(Nálunk viszont csak reformálták módszerváltás volt csak).És ez nem utópia,hanem történelem.De erről szólt a Meidzsi forradalom,vagy az USA megalakulása is-történelem,nem utópia.
Abszurd zoldseg az egesz. Nem is tortent ilyesmi sehol.Persze,ez nem egyszerű.Főleg,hogy ezt úgy kellene megoldani,hogy közben fent kell tartani a működés folyamatosságát.
Erre szoktam volt irni,hogy jelenleg nékünk egy szervező zsenire volna szükségünk.Egy magyar Mcnamarara.
Maradjunk annyiban, hogy finoman fogalmazva is ez egy total amator elkepzeles, lefogadom, hogy sosem kellett meg haromnal tobb embert iranyitanod, nemhogy 50-60-at avagy tobbezret.Attol tartok,hogy semekkorával.Pont azok csinálják a szervezgelődést,kiktől meg kéne szabadulni.
Komolyan,ha még Te se vagy képes értelmezni egy olyan egyszerű kifejezést,hogy a "használható elemeire épitve szervezni újat",akkor mit érthetnek meg az ideológiával terheltek?
Mikor új gyárat épitenek,ott felhasználják a régiben összegyűlt tapasztalatot (jót és rosszat-utóbbi is tapasztalat,legalább tudjuk,mit kell elkerülni),helye van a jó szakinak,átviszik a még használható gépeket.De megszabadulnak a már csak visszahúzó elemektöl,a fejlődést gátló falaktol.
@szzsolt81 jol irta.Nem az ország kell(ene),hogy legyen a seregért (bár ez spec sánta példa,20+ évig elhanyagolták a sereget-bár a főtiszti kar egzisztencionális szemlélete viszont megvan,részben érvényes mit irt),vagy az államért.Az államszervezetnek (és annak részeként a seregnek) kell szolgálnia a Hazát.Ha nem jol szolgálja a Hazát,meg kell reformálni,ha az kevés,cserélni.A szervezet lecserélhető,a Haza nem.
A Haza örök és lecserélhetetlen.
Ne haragudj.Már rájöttem hogy reménytelen küldetés a fórumozók egységes informáltsági szintre hozása azáltal, hogy tematikus topikokban csak topikreleváns információk legyenek és hogy így mindenki akit érdekel könnyen-gyorsan át tudja olvasni ha lemarad. Mindenki írjon oda és azt amit csak akar, én meg majd összevadászom magamnak a lényeget 1700 topikból is...
Az RM vezér legutóbbi látogatásának másnapján egy Zalaegerszegről felszálló H145M Lenti környékén tett egy kört, majd átrepült Nyíregyházára...mikro infó, meg lehet, hogy félreértem, de akkor is:
Nálam ez azt jelenti, hogy Egerszegen és Kaposváron kívül érint majd a fejlesztés másik Zala megyei települést is.
Jó kérdés,sőt,fogas kérdés.Mondjuk az hogy ki és mi alapján àllapítja meg hogy mi a hasznàlható elem és mi nem az? Ki lesz ez a mindenhez értő és mindent àltlató szemèly?
Ennél nagyobb a baj.Kár,hogy nem ezt irtam.
A szervezetrendszert kell lecserélni.Ezt a kommunizmus bukása után KE nagy részén megtették.(Nálunk viszont csak reformálták módszerváltás volt csak).És ez nem utópia,hanem történelem.De erről szólt a Meidzsi forradalom,vagy az USA megalakulása is-történelem,nem utópia.
Persze,ez nem egyszerű.Főleg,hogy ezt úgy kellene megoldani,hogy közben fent kell tartani a működés folyamatosságát.
Erre szoktam volt irni,hogy jelenleg nékünk egy szervező zsenire volna szükségünk.Egy magyar Mcnamarara.
Ez az automatizált fegyverraktár nagyon jópofa!
Ide teszem mert nagyon sok a párhuzam. (angolul van)
Változások a dél koreai lövészraj felépítésében és annak demográfiai és egyéb okai valamint a problémákra adott válaszok.
Ez elsősorban arról szól, hogy kapjon melót a kasseli üzem. De feldobják, hogy más országok részére is lehetne korszerűsíteni a kisrókát...
Amúgy annyira mégsem gondolom, csak bassza a csőröm, mi lesz a győri nem upgrade projekt, aztán már mindenre ugrok.
Ilyet ajándékozhatnának nekünk a németek, NBC meg EW kivitelbenEz elsősorban arról szól, hogy kapjon melót a kasseli üzem. De feldobják, hogy más országok részére is lehetne korszerűsíteni a kisrókát...
Amúgy annyira mégsem gondolom, csak bassza a csőröm, mi lesz a győri nem upgrade projekt, aztán már mindenre ugrok.
Már rájöttem hogy reménytelen küldetés a fórumozók egységes informáltsági szintre hozása azáltal, hogy tematikus topikokban csak topikreleváns információk legyenek és hogy így mindenki akit érdekel könnyen-gyorsan át tudja olvasni az új információkat ha lemarad. Mindenki írjon oda és azt amit csak akar, én meg majd összevadászom magamnak a lényeget 1700 topikból is...