Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Babiš chce poslat kvůli uprchlíkům do Maďarska vojáky. Hlídali by plot - Novinky.cz
Premiér Andrej Babiš chce v pondělí na vládě předložit ministrům návrh na vyslání vojáků na maďarsko-srbské hranice. Řekl to ve středu v Maďarsku po prohlídce hraničního plotu. Jeho maďarský protějšek Viktor Orbán prý žádá zhruba padesát vojáků.www.novinky.cz
50 cseh katona jonne a hatarra.
Igy valasztasok elott ezt szerintem Babis meglepi.A Magyar Honvédség Parancsnoksága törzsfőnöke fogadta a cseh katonai attasét...
A megbeszélésen a felek áttekintették az aktuális katonadiplomáciai folyamatokat és feladatokat, valamint megerősítették, hogy kiemelten kezelik a jövőbeli kétoldalú együttműködési lehetőségeket, illetve folyamatos konzultálnak a katonai kapcsolatok lehetséges bővítési területeiről.
Magyarország katonadiplomáciai tevékenységének erősítése jegyében 2017 augusztusában nyitotta újra Prágában a katonai attaséhivatalát. Csehország a kétoldalú katonai és hadiipari, illetve a visegrádi együttműködés szempontjából is fontosnak tartja prágai magyar katonadiplomáciai jelenlétet.
Húzz innen a belpollal!OFF
Ott is megy negyedóránként a 10 perc rettegés a migráncsoktól meg gyúúcsánytól?
Nekem nincs TV-m, de állítólag ez a sláger minden állami tv-n...
ON
...ez leginkább azért van, mert chat-szobának használjuk a fórumot. A gond az, hogy nincs olyan "fa-szerkezet", ahol egy belinkelt hirt/hozzászólást a topikban külön szálon lehet(ne) idézni, vitatni stb. Igaz, hogy ennek is vannak hátrányai, de a fő kommentek igy átláthatóan megmaradnának csak a témával kapcsolatos relevánsabb infókkal, linkekkel.Már rájöttem hogy reménytelen küldetés a fórumozók egységes informáltsági szintre hozása azáltal, hogy tematikus topikokban csak topikreleváns információk legyenek és hogy így mindenki akit érdekel könnyen-gyorsan át tudja olvasni az új információkat ha lemarad. Mindenki írjon oda és azt amit csak akar, én meg majd összevadászom magamnak a lényeget 1700 topikból is...
Ezzel nincs szerintem gond, igy intimebb a hangulat es jobban egyben van a brainstormingos stimulalashoz....ez leginkább azért van, mert chat-szobának használjuk a fórumot. A gond az, hogy nincs olyan "fa-szerkezet", ahol egy belinkelt hirt/hozzászólást a topikban külön szálon lehet(ne) idézni, vitatni stb. Igaz, hogy ennek is vannak hátrányai, de a fő kommentek igy átláthatóan megmaradnának csak a témával kapcsolatos relevánsabb infókkal, linkekkel.
Ez a fórum nem igy épül fel,...alkalmazkodni kell hát...
Hadrendben maradnak a Gripenek
A Gripen vadászbombázók még jó ideig a magyar légierő gerincét fogják képezni. A tervezett élettartamuk feléhez közeledő, svéd gyártású gépek korszerűsítését tervezi a kormány. A fejlesztésekkel még hosszú ideig térségünk egyik legpotensebb gépei lehetnek a Magyar Honvédség JAS–39 Gripen C/D-i.magyarnemzet.hu
Na akkor kb 20 év után újra megnézek egy műsort a Debrecen TV-n
DELMAGYAR - Lecseréli a honvédség a régi, orosz fegyvereket – Galéria
A haderő fejlesztésével a dinamikus taktikai környezethez igazodik a Magyar Honvédség. A régi szovjet-orosz fegyvereket folyamatosan váltják le az új cseh típusokra a vásárhelyi laktanyában is.www.delmagyar.hu
thanksMivel belinkelted a beszélgetést is így ezzel sikeresen megakadályoztad, hogy 20 év után a Debrecen TV-re kapcsoljak
De ma este Benkő Tibor lesz a vendég...thanksMivel belinkelted a beszélgetést is így ezzel sikeresen megakadályoztad, hogy 20 év után a Debrecen TV-re kapcsoljak
Tudom csak poénkodni próbáltamDe ma este Benkő Tibor lesz a vendég...
Ez a vadiúj pánikszobád?
BárcsakEz a vadiúj pánikszobád?
Mi van, ha csak Maróth képe van a fotó végett pár pillanatra elfüggönyözve...!?Ablak van a fegyverszobán?
Riasztós rácsos, csak bukóra nyitható a tetején egy kisablak.Ablak van a fegyverszobán?
Azt hittem az utcára nyílik, és mindig nyitva van hogy szellőzzön.Riasztós rácsos, csak bukóra nyitható a tetején egy kisablak.
Elég sok laktanyában alagsori helységben van. A riasztós ajtó és bukóablak minden esetben közös pont. Kódszámmal nyíló rácsos lezárt folyosóról legtöbbször ami be van kamerázva.Azt hittem az utcára nyílik, és mindig nyitva van hogy szellőzzön.
Nekem sokkal egyszerűbb megoldásnak tűnik befalazni. Szombathelyen nem csak ablaka nem volt a fegyverszobának , de külső fala sem. A század szint közepén volt. A két ajtó között pedig a század ügyeletes pult volt, ahol mindig volt legalább 1 ember.