Hát azokkal ki vagyunk segítve!Nem irányított rakétát és gépágyú podot láttam már képeken ha jól emlékszem.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát azokkal ki vagyunk segítve!Nem irányított rakétát és gépágyú podot láttam már képeken ha jól emlékszem.
De minek ha sok minden elérhető?!A Hforce-hoz fejlesztik a saját fegyvert mivel nyílt rendszer és tudsz rá integrálni sokmindent.
Ellátásbiztonság.De minek ha sok minden elérhető?!
Nekik kissé máshogy elérhető mivel nem NATO tagok, sőt közeli orosz szövetséges.De minek ha sok minden elérhető?!
Ne aggódj a miénk is gyulladt már ki gyaktérre gurulás közben pár éve. (mostanában nem volt ilyen kicsit több a zseton karbantartásra)A román btr-ek már a sima közúton megadták magukat harc nélkül...!De Patriot az van!
Hát eleve azt írják, hogy elég sok a közös eleme a boxerral (hasonlóan indulnak ki mint a lynxnél, hogy amit lehet meglévőből alakítanak ki) szóval szerintem az a kategória lesz. Ez viszont azt is vonja magával, hogy kegyetlen kurva kibaszott drága lesz főleg ha beleteszik a @kamm féle hiperhidegfúziós szuperhidrogénneutróniumos hibrid hajtástMost nem azért de én rohadt kiváncsi vagyok a Magyar-Rheinmetall 8x8-ra!Remélem Boxer színvonal lesz...!
Viszont akkor "kegyetlen kurva kibaszott drágán" el is tudjuk majd adni....!Hát eleve azt írják, hogy elég sok a közös eleme a boxerral (hasonlóan indulnak ki mint a lynxnél, hogy amit lehet meglévőből alakítanak ki) szóval szerintem az a kategória lesz. Ez viszont azt is vonja magával, hogy kegyetlen kurva kibaszott drága lesz főleg ha beleteszik a @kamm féle hiperhidegfúziós szuperhidrogénneutróniumos hibrid hajtást
De csak biológiailag lebomló lőszerrel ződarmynak.Viszont akkor "kegyetlen kurva kibaszott drágán" el is tudjuk majd adni....!
Remélhetőleg.Viszont akkor "kegyetlen kurva kibaszott drágán" el is tudjuk majd adni....!
Alapban azt a vonalat gondolom, amit Krisss írt; esetleg valami közös karbantartás, alkatrész ellátás (talán valamit a szerbek is gyártanak); főleg ha ez a uniós fegyverembargósdit komolyan gondolják (akkor a szerbeken keresztül, vagy ilyesmi); de el tudom képzelni, hogy idővel a mi-24 és a többi gép is szóba kerülhet. Nem tudom, hogy mennyi tartalék van még bennük, de nem NATO tagok, oroszok engednék szerintem (gondolom ennek az értékesítéséhez is kell engedély)... de ez már full fikció.A MI-24? Eladni nekik?
De csak biológiailag lebomló lőszerrel ződarmynak.
Ne kínozd magad azzal, hogy ilyeneket nézel.Nem meglepő módon Dobrev néni az imént említette meg a miniszterelnök jelölti vitában, hogy hatalmas költségvetési átcsoportosítást akar, többek között a hadiipari beruházások kárára...
És meg is fogják csinálni ha odajutnak!Nem meglepő módon Dobrev néni az imént említette meg a miniszterelnök jelölti vitában, hogy hatalmas költségvetési átcsoportosítást akar, többek között a hadiipari beruházások kárára...
Ne hagyjuk. Inkább adjunk nekik egy kis proletárdiktatúrát, azt úgyis annyira szeretik.És meg is fogják csinálni ha odajutnak!
Dobrevnek nincs esélye, ezt még innen is látni. Annyi szemetet lehet a familiarol elovenni, hogy nem létezik, higy nyerjen.És meg is fogják csinálni ha odajutnak!
Nem akarok politizálni mert gyűlölöm, nem is értek hozzá! Annyit mondok nyugtával a napot!Dobrevnek nincs esélye, ezt még innen is látni. Annyi szemetet lehet a familiarol elovenni, hogy nem létezik, higy nyerjen.
Nem meglepő módon Dobrev néni az imént említette meg a miniszterelnök jelölti vitában, hogy hatalmas költségvetési átcsoportosítást akar, többek között a hadiipari beruházások kárára...
Vajon V. Ági már kommentálta a dolgot? vagy már tudományosabb projekteken gondolkodik ?Ne kínozd magad azzal, hogy ilyeneket nézel.
Kiégeti az agyad.