Volt már vki aki ott hallotta? Kivéve a reklámot azt én is.A High tech force műsor nem a Rádió 1-en szokott lenni péntek reggelente?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Volt már vki aki ott hallotta? Kivéve a reklámot azt én is.A High tech force műsor nem a Rádió 1-en szokott lenni péntek reggelente?
Valaki egyszer már hallotta itt a fórumon. Én még nem. Állítólag tényleg csak annyi, hogy a reggeli műsorban kb. az egyik reklám helyett mondanak kb. 5 mondatot a haderőfejlesztésről. De akkor péntekenként inkább Gong rádiót fogok hallgatni, hátha ott több szerencsém lesz.Volt már vki aki ott hallotta? Kivéve a reklámot azt én is.
"ugyan az az LR kódjuk csak más az árnyalat". Ugyan már! A két festésnek semmi köze egymáshoz. Legfeljebb egy vak hinné ezt el.ugy vettem észre ilyen 2 perceseket nyomnak szignál beszélnek pár mondatot (érdekességet) és kb annyi majd legközelebb újra gidránról mondtak pár szót meg a lynx szinéről szóltak. (hogy sárga lessz benne.) a tegnapiba pl.
amúgy a szinen nemudom mit megy itt a vergődés. a leo 2a4 és a gidrán itt vannak ugyan az az LR kódjuk csak más az árnyalat. De amit már ezer éve sorolok és (ukránba alkalmazták is amég vólt hó.) diszperzitel le kell kenni aktuális évszaknak és terepnek megfelelően.
Valaki egyszer már hallotta itt a fórumon. Én még nem. Állítólag tényleg csak annyi, hogy a reggeli műsorban kb. az egyik reklám helyett mondanak kb. 5 mondatot a haderőfejlesztésről. De akkor péntekenként inkább Gong rádiót fogok hallgatni, hátha ott több szerencsém lesz.
A hiba nem az Ön készülékében van.A héten nem volt Bázisugrás?
Lesz még vagy megszűnt?A hiba nem az Ön készülékében van.
Egyébként volt, csak 1 előző adást ismételtek. Volt már ilyen korábban is.Lesz még vagy megszűnt?
kinek?Nem tudom már, hogy hol olvastam, de elvileg 1 mrd eurós üzlet lesz a HX3
Ekkora tételt csak helyi gyártással lesznek hajlandók megrendelni szerintem, szóval az még odébb lesz mire letárgyalják.
Hat akkor ez a +1 mrd EUR tétel a magyar RM megrendelésben?
Szerintem igenHat akkor ez a +1 mrd EUR tétel a magyar RM megrendelésben?
Logikus lenne...van erről forrásod? Hol hallotta/olvastad ezt, hogy 1 Mrd-ért veszünk teherautókat?Szerintem igen
Nem tudom már 1 órája keresem de nem találomLogikus lenne...van erről forrásod? Hol hallotta/olvastad ezt, hogy 1 Mrd-ért veszünk teherautókat?
HX3-as teherautók széles skálája?! Ez nem csak a howitzer gondolom'Szerintem igen