Insta profilja is van nekiA főgurunak lett a HTF mellett önálló face oldala.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Insta profilja is van nekiA főgurunak lett a HTF mellett önálló face oldala.
Ki kell vennem a kedvencek közül a gasztroangyalt.Insta profilja is van neki
Azt nem én írtam, hanem kriss. Én a MOL-ról írtam. De mindegy, ahogy neked tetszik.ne ad fel, de te irtad:
"Majd ha nem kell ezer milliárdot betolni a benzin és lakossági energiaárkülönbség kiegyenlítésére."
az utóbbi meg nyeli a százmilliárdokat, mint kacsa nokedlit
Insta profilja is van neki
Ha a nemzetközi populáris szakmai közvéleményben akar résztvenni, akkor twitter.Kellett már a váltás e téren is. Tibi bácsi még itt sem tudott alkotni. Legalább a stábja csinált volna neki is.
A cikk szerzője jobban képben van a 23-as HM költségvetéssel mint sok NKE-s vagy hazai katonai szakember, aki sötétben tapogat, mert nem olvasta el a költségvetés tervezetét.Szerbek is figyelnek
Mađarska značajno povećava vojni budžet za 2023. godinu
22/06/2022Specijalne snage vojske Mađarske na vežbi Fire Blade (foto: honvedelem.hu)Vlada mađarskog premijera Viktora Orbana planira povećanje budžeta za Odbrambene snage Mađarske sa ovogodišnjih 3 milijarde na više od 4 milijarde dolara za 2023. godinu. To će Budimpeštu svrstati u sam evropski...www.balkansec.net
Na mert te kurvára képben vagy.....A cikk szerzője jobban képben van a 23-as HM költségvetéssel mint sok NKE-s vagy hazai katonai szakember, aki sötétben tapogat, mert nem olvasta el a költségvetés tervezetét.
Én elolvastam. Legalább 2 szakértőt hallottam a hétvégén, akinek erről fogalma sem volt, de elemezte.....Na mert te kurvára képben vagy.....
Elolvastad és szokásosan beleláttad a rózsaszín blődségedetÉn elolvastam. Legalább 2 szakértőt hallottam a hétvégén, akinek erről fogalma sem volt, de elemezte.....
Sokat brekegsz.Elolvastad és szokásosan beleláttad a rózsaszín blődségedet
Jó okkal elhiheted....Sokat brekegsz.
Szerbek is figyelnek
Mađarska značajno povećava vojni budžet za 2023. godinu
22/06/2022Specijalne snage vojske Mađarske na vežbi Fire Blade (foto: honvedelem.hu)Vlada mađarskog premijera Viktora Orbana planira povećanje budžeta za Odbrambene snage Mađarske sa ovogodišnjih 3 milijarde na više od 4 milijarde dolara za 2023. godinu. To će Budimpeštu svrstati u sam evropski...www.balkansec.net
Ok, de akkor mondjad, hogy szerinted mi az állás.Jó okkal elhiheted....
Csak a sajtóhírek csodálatos fényei mögötti árnyas valóság kicsit máshogy áll mint ahogy ti azt szeretnétek látni páran...
Igazából a Tao simán kibővíthető. (no meg ugye határpénz) úgy néz ki alakul. (a dánok egyébként megszavazták az eus védelmi hadseregek együttműködést ők partnert keresnek) űjak a pályán.) ukrajnával kapcsolatba is hajlandóak fizetni)Se pénz se paripa nem lett több azóta, rosszabb alaphelyzetből kiindulva akarnak most csodát tenni?
A Rezsiharc állásától fog függeni.Ok, de akkor mondjad, hogy szerinted mi az állás.
Hol ferdítenek a sajtóhírek?
Mintha maga Gáspár urunk mondta volna valamelyik TV interjúban, hogy jövőre meglesz a 2%.
Szerited mi lesz?
a rezsiharc és a védelmi kiadások összefüggeek de nem egymás rovására.A Rezsiharc állásától fog függeni.
A rezsiharc tartja hatalmon a kormányt, ami a romló életkörülmények miatt egyre fontosabb lesz ahogy a válság mélyül, szóval kössétek fel a bundabugyit lányok....a rezsiharc és a védelmi kiadások összefüggeek de nem egymás rovására.
nyugi nem vólt időnk megszoni a jólétet.A rezsiharc tartja hatalmon a kormányt, ami a romló életkörülmények miatt egyre fontosabb lesz ahogy a válság mélyül, szóval kössétek fel a bundabugyit lányok....