Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Közbeszerzési értesítőbőlEzt ma újra meghirdették.
Hát b+, nem tudtak volna 90 milliót kiírni !?Közbeszerzési értesítőből
Tájékoztató az eljárás eredményéről
Gépjárműjavítások az MH BHD részére (2022-2023)
A beszerzés végleges összértéke: 89 999 994.00 HUF (áfa nélkül)
Épp erre az ellentmondásra akartam rá világítani: k. nincs pénz - 3 havi importra elég a valuta tartalék jelenleg. A fegyvereket meg nem forintért adják: nyomtathat belőle akármennyit Matolcsy - az a Zrínyi programnak nem igazán segít. Szóval, amíg nem jelentenek be valamit, addig csak szájkarate a "gyorsítás".Te még hiszel a mesékben? A forint naponta rekordokat dönt, spórolás van ezerrel, recsek ropog a gazdaság egész Európában, Krisss írta nemrég itt valahol, hogy örülnek, ha év végéig tudnak majd tankolni a technikákba, mert nincs pénz. Ezek után Te el tudsz képzelni több, euró milliárdos haditechnika bejelentést? Tudod, nyilatkozni bármit lehet, hogy gyorsítunk, van pénz, blabla... aztán a valóság meg kissé más :/
Gyorsító-Bobó miniszter még nem hallotta ezt az interjút, mert tegnap épp azt magyarázta, hogy van pénz meg minden!OFF
Nem akarom bel pollal széttrollkodni ezt a jobb sorsra érdemes topicot, de most mégis milyen ügyesen megteszem!
Ha már sokan kérdezték, hogy mikor lesz új nagy bejelentés. Ha arra ez nem is válasz, de arra igen, hogy meddig biztosan nem.
ON
igen, de az egyéni felszerelés nem nagy tétel beszerzések terén - az a gáz, hogy ezt évekkel ezelőtt nem lépték meg...Az egyéni felszerelèseket. Erről beszélt is részletesebben Ruszin a fenti interjúban, illetve utalt rá, hogy több más dolog is èlesitve lesz.
A 9 félig-meddig feltöltött lövész zászlóalj meg pár tucat harckocsi, 24 vagy később 48 löveg mitől lesz elrettentő erejű?!Elrettentő erejű magyar haderő kell, hogy ne keveredjünk fegyveres konfliktusba
A Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért és védelmi fejlesztésekért felelős államtitkára nyilatkozott az Indexnek.index.hu
Kivettem, mert ide nem volt relevanciájqa.A 9 félig-meddig feltöltött lövész zászlóalj meg pár tucat harckocsi, 24 vagy később 48 löveg mitől lesz elrettentő erejű?!
Ha mindezt megszorozzuk kettővel, akkor sem fog senki "megijedni"...
ez "elrettentő erőnek" sztem 18 lövèszzászlóalj is kevés lenne...szerintem.Kivettem, mert ide nem volt relevanciájqa.
9 lövèszzászlóalj, a mostaninak több mint a duplája.
Attól függ kiről beszélünk megijedés kapcsán, Oroszországgal szemben az elrettentő erőt a NATO tagságunk jelenti, a többi szóba jöhető fenyegetés ellen ki lehet építeni egy elrettentő erővel bíró haderőt.A 9 félig-meddig feltöltött lövész zászlóalj meg pár tucat harckocsi, 24 vagy később 48 löveg mitől lesz elrettentő erejű?!
Ha mindezt megszorozzuk kettővel, akkor sem fog senki "megijedni"...
ez "elrettentő erőnek" sztem 18 lövèszzászlóalj is kevés lenne...szerintem.
Ez ez az elrettentő haderő szöveg csak lózung. Kicsi, de korszerű haderőnk lesz - ennyit tudunk biztosan.
Akkor a hat Forinton ruggóznál.Hát b+, nem tudtak volna 90 milliót kiírni !?
nem a lövész zászlóaljak adják az elrettentő erőt az biztos...ez "elrettentő erőnek" sztem 18 lövèszzászlóalj is kevés lenne...szerintem.
Ez ez az elrettentő haderő szöveg csak lózung. Kicsi, de korszerű haderőnk lesz - ennyit tudunk biztosan. ha 9 ha 18 ha 36 ...
Nagyon fontosA legkevésbé fontos cucc.
Ha a mai miniszterelnöki interjút vesszük alapul , nos akkor nem is fog.igen, de az egyéni felszerelés nem nagy tétel beszerzések terén - az a gáz, hogy ezt évekkel ezelőtt nem lépték meg...
RSZR interjúját is meghallgattam és mind tudjukm hogy sok minden van" csőben" (Skrynger, Hx3, drón, stb.), de csak nem akar kijönni.
Most volt Ruszin a Hír TV-n.Lynx októberben jön.Nagyon fontos
Ha a mai miniszterelnöki interjút vesszük alapul , nos akkor nem is fog.
Leginkább a NATO tagság...ha többi fegyvernemet nézzük, ott sincsenek "elrettentő" mennyiségek.nem a lövész zászlóaljak adják az elrettentő erőt az biztos...