ruha bakancs témába
@krisss jobban otthon van de szerintem bocival kiképzésivel el tudnának látni +40.000 et.
élelmezés ellátás nem okozott gondot (kajanélkül a seregbe még nem maradtam ha más nem konzerv mindig vólt) ha szar is vólt ami korábban a senkinek nem kkelett de vólt. aztám megoldódott.
szállás. azok a konténerek igen csak hiányoznak bár most egy csomó szaniter be lett szerezve. a többi meg azért megoldható lenne a konténertáborok telepítésénél a tereprendezés tovább tartott mint a telepítés.
(most ha van egy nagyobb közműves placc akár betonozott parkoló)...
sátor mindig van kitelepülés mindig kell legyen azzal helyfelszabadulás.
van egy csomó állami ingatlan jóállapotú vagy gyorsan használhatóvá tehető.
a határon a lakodalmas ház volt hasonló. a Lagzis hamar le lett rendezve és amúgy én elég sok időt eltöltöttem odalent és komoly változás nem volt.
Ha meg van idő akkor a szellemváros vagy a reptér környéke. Budapesten vannak ingatlanok. a vagyonkezelő nem adhatja el. kivehetőek.
vándor rendszer lenne valószínűleg megfelelő ekkora számű bővítésnél. X idő BP X idő Bakony környéke X idő valéami vidéki helyörség X idő teszem azt határszolgálat vagyamire a sorozás történne széttelepítve.
Táborfalva is egész komoly kapacitásokkal rendelkezik és felújítással sokszorozható lenne a helyőrségi befogadóképesség.
altisztit fel lehet futtatni csobánkán van ott téglaépület is. és a sátorhelyek konténerekkel gyorsan feltölthetők.
hátul van ott egy másik sátras rész is a füves területen.
és akkor van számtalan feltölthető vegetáló helyőrség ahova embert lehet küldeni főleg ha valami logisztikai vagy egyéb képesítése van vagy előképzetsége... ez jelenleg szerintem igen sok embert fel tudna venni. Tekintélyes létszámot.