Mert ő valami tartalékos huszár vagy mi a fene...Miért vesz fel egyenruhát a miniszter? Ő hivatott többek közt a Honvédség civil kontrollját reprezentálni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mert ő valami tartalékos huszár vagy mi a fene...Miért vesz fel egyenruhát a miniszter? Ő hivatott többek közt a Honvédség civil kontrollját reprezentálni.
Hát az a marketing része volt.Ő mondta hogy először, de oké...
Kb pontosan ugyanarról beszélünk szerintem, csak én szarabbul fogalmazok."Az meg hogy háború esetén is szar lesz, ezért még békeidőben is tegyük pokollá a katonák életét, jórészt felesleges szivatasbol, ne haragudj meg, de ostoba hozzáállás."
Ezt magyarázd meg az amerikai tengerészgyalogosoknak. Még azt is limitálják, hogy egy katona hányszor rághat meg egy falatot mielőtt lenyeli. Na ez az igazi baromság. Mellesleg a szívatással én sem értek egyet. De nem árt, ha megtapasztalják milyen álomból felébredni. Nem kell ebből minden esti rendszert csinálni, de 1-2-szer belefér. Csak akkor értelmes, katonai feladatot kapjanak legalább.
Úgy látom a Horthy olvasás itt már toposz lesz, Vadai egyszer bedobta, és mindenki leragadt vele.
Benne van, persze, hogy tudsz fizikailag, pszichésen kimerulve feladatot végrehajtani.Az alvásmegvonàs azért elég erősen benne van egy komolyabb kiképzésben. ( nem értem a hiszti lényegét)
Én is szerkesztettem sàtorlap alatt vörös fénynél menetvonalat (igaz 2 nappal kesőbb mentünk ki rá) egész éjszaka és készítettem hozzá a térképvàzlatot csobànka bázis udvaràn éjszaka.
De ha éjszaksi figyelőben kell lenni az is alvásmegvonás..
Vélhetően csak "fiatalítani" akarja a sofőrállományt...Benne van, persze, hogy tudsz fizikailag, pszichésen kimerulve feladatot végrehajtani.
De itt most elvileg arról volt szó, hogy értelmetlen dolgot csinaltwttak velük kibaszasbol.
Mond azt, hogy ez is a költemény része volt és értelmeset csináltak (akár menetvonalat is) és megyek a mea culpaba.
A sorkatonaságnál is csókosok voltak a soffőrök, ugrájjanak csak...tudod milyenek . akármi van egyből jön a hivatkozás ogy de ők pk sofőrők. ennek meg annak az embere és többi...
Lévén, hogy állományban van, mint tartalékos, minden joga megvan rá. Meg ugye nyakig körömcipőben sarat dagasztani sem olyan faszipántos.Miért vesz fel egyenruhát a miniszter? Ő hivatott többek közt a Honvédség civil kontrollját reprezentálni.
Biztos van neki erre Gucci torna-szerkó meg milliós dinoszauruszbőr csizma hozzá...Meg ugye nyakig körömcipőben sarat dagasztani sem olyan faszipántos.
Ahhoz rendfokozat is jár neki akkor...Lévén, hogy állományban van, mint tartalékos, minden joga megvan rá. Meg ugye nyakig körömcipőben sarat dagasztani sem olyan faszipántos.
Ezt a minisztériumi rendfokozati jelzést meg különben már talán Maróthon is láttam, még államtitkár korában.
Még hülyén nézett volna ki a LYNX-ben civilben.Lévén, hogy állományban van, mint tartalékos, minden joga megvan rá. Meg ugye nyakig körömcipőben sarat dagasztani sem olyan faszipántos.
Ezt a minisztériumi rendfokozati jelzést meg különben már talán Maróthon is láttam, még államtitkár korában.
Milyen volt a civil kontroll Benkővel még Keletivel? Ahogy az amcsi védelmi miniszter is katona.Miért vesz fel egyenruhát a miniszter? Ő hivatott többek közt a Honvédség civil kontrollját reprezentálni.
Azt láttad rajta.Ahhoz rendfokozat is jár neki akkor...
Egyik sem volt állományban a 3 közül.Milyen volt a civil kontroll Benkővel még Keletivel? Ahogy az amcsi védelmi miniszter is katona.
Általában felvesznek valami katonait a civil ruhára, ahogy ezt eddig nálunk is csinálták.Azt láttad rajta.
De különben a civil kontrollra pedánsan ügyelő Németországban ezt hasonlóan intézik:
Ha jól emlékszem Benkő rendelkezési állományban volt minisztersége idején.Egyik sem volt állományban a 3 közül.
Harcszabályzatot, kisalegység harcászati kézikönyvet bármit lehet velük olvastatni. (Amit olvastak is nem horthy-t)Benne van, persze, hogy tudsz fizikailag, pszichésen kimerulve feladatot végrehajtani.
De itt most elvileg arról volt szó, hogy értelmetlen dolgot csinaltwttak velük kibaszasbol.
Mond azt, hogy ez is a költemény része volt és értelmeset csináltak (akár menetvonalat is) és megyek a mea culpaba.
Na, akkor ebbe belenéztem.Harcszabályzatot, kisalegység harcászati kézikönyvet bármit lehet velük olvastatni. (Amit olvastak is nem horthy-t)
Ha a kèpzés része az alvásmegvonás és a MÁSNAPI teljesítmèny monitorozása azt effektíve mindenkèpp elérheted..
Ez a cikk egy csodálatos klickbait a hülyéknek. Maxi siker...
"Az meg hogy háború esetén is szar lesz, ezért még békeidőben is tegyük pokollá a katonák életét, jórészt felesleges szivatasbol, ne haragudj meg, de ostoba hozzáállás."
Ezt magyarázd meg az amerikai tengerészgyalogosoknak. Még azt is limitálják, hogy egy katona hányszor rághat meg egy falatot mielőtt lenyeli. Na ez az igazi baromság. Mellesleg a szívatással én sem értek egyet. De nem árt, ha megtapasztalják milyen álomból felébredni. Nem kell ebből minden esti rendszert csinálni, de 1-2-szer belefér. Csak akkor értelmes, katonai feladatot kapjanak legalább.
Úgy látom a Horthy olvasás itt már toposz lesz, Vadai egyszer bedobta, és mindenki leragadt vele.
De ôk most àldozatokat keresnek akiket lehet védelmezni a gonosz kormànytól.Az alvásmegvonàs azért elég erősen benne van egy komolyabb kiképzésben. ( nem értem a hiszti lényegét)
Én is szerkesztettem sàtorlap alatt vörös fénynél menetvonalat (igaz 2 nappal kesőbb mentünk ki rá) egész éjszaka és készítettem hozzá a térképvàzlatot csobànka bázis udvaràn éjszaka.
De ha éjszaksi figyelőben kell lenni az is alvásmegvonás..