Jöhet egy újabb konteó tőled, úgyis most mindenki unatkozik...Visszapörgethető merre járt, tippelhető, miért.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jöhet egy újabb konteó tőled, úgyis most mindenki unatkozik...Visszapörgethető merre járt, tippelhető, miért.
mert vége az évnek, silly TermiJöhet egy újabb konteó tőled, úgyis most mindenki unatkozik...
A közlönyben ennyi van:Menesztették a Honvédelmi Minisztérium védelmi stratégiáért felelős államtitkárát
Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára Novák Katalin államfő menesztette Gion Gábort, a Honvédelmi Minisztérium védelmi stratégiáért és humánpolitikáért felelős államtitkárát – írja a Népszava a Magyar Közlöny alapján.www.portfolio.hu
Igazad egy másik felmentéssel egy oldallal előtte követtem.A közlönyben ennyi van:
A köztársasági elnök 269/2023. (XII. 28.) KE határozata államtitkár felmentéséről
Az Alaptörvény 9. cikk (4) bekezdés j) pontja, valamint a kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. törvény 205. § (1) és (4) bekezdése alapján – a miniszterelnök javaslatára – Gion Gábort, a Honvédelmi Minisztérium államtitkárát e megbízatása alól 2023. december 31-ei hatállyal felmentem.
Budapest, 2023. december 21.
Novák Katalin s. k.,
köztársasági elnök
Ellenjegyzem:
Budapest, 2023. december 22.
Orbán Viktor s. k.,
miniszterelnök
Ha minden igaz, akkorA honvédelmi miniszter 48/2023. (XII. 28.) HM rendelete a honvédségi járművek fenntartásáról szóló 18/2009. (XII. 18.) HM rendelet módosításáról
1. § A honvédségi járművek fenntartásáról szóló 18/2009. (XII. 18.) HM rendelet 17. § (2) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:
„(2) Az ER. 2. § (9) bekezdése szerinti N1G, N2G és N3G járműkategóriákba tartozó katonai terepjáró gépkocsik mentesülnek az MR 1. számú melléklet 1/A. táblázat
a) A/1. tételszáma alatt meghatározott, a zajszintre és kipufogó berendezésekre, pótalkatrész kipufogó berendezésre,
b) A/2. tételszáma alatt meghatározott, a gépjárművek zajszint- és csere-hangtompítórendszerekre,
c) 6A. tételszáma alatt meghatározott, a járműbe való bejutásra,
d) 6B. tételszáma alatt meghatározott, az ajtózárakra és zsanérokra,
e) 8. tételszáma alatt meghatározott, a visszapillantó tükrökre,
f ) 20A. tételszáma alatt meghatározott, a világító-berendezésekre,
g) 21A. tételszáma alatt meghatározott, a fényvisszaverőkre,
h) 22B. tételszáma alatt meghatározott nappali menetjelző lámpára,
i) 22C. tételszáma alatt meghatározott, az oldalsó helyzetjelzőre, valamint
j) 45A. tételszáma alatt meghatározott, a biztonságos üvegezésre és üvegek anyagaira vonatkozó követelmények teljesítése alól
Én azt sem értettem, hogy hogyan került oda. Ráadásul olyna posztra, amilyenre került.más fontos feladatellàtásra tekintettel.
Ő egyébként pénzügyes, a pénzügyminisztériumból jött. Nem lepődnék meg ha hasonló területen folytatná,
Úgy hívják ezt a képességet hogy kapcsolati tőke maximalizálásának kihasználása.Én azt sem értettem, hogy hogyan került oda. Ráadásul olyna posztra, amilyenre került.
Nekem ő a kellemes csalódások közé tartozott egyébként. Kár érte.Úgy hívják ezt a képességet hogy kapcsolati tőke maximalizálásának kihasználása.
Kiváló ügynök volt!Nekem ő a kellemes csalódások közé tartozott egyébként. Kár érte.
Félreértettél. Nem a faszi képességeit vonom kétségbe, hanem azt, hogy nem látok kompatibilitást az életrajza és a poszt között.Úgy hívják ezt a képességet hogy kapcsolati tőke maximalizálásának kihasználása.
Politikusoknál ez gyakori jelenség...Félreértettél. Nem a faszi képességeit vonom kétségbe, hanem azt, hogy nem látok kompatibilitást az életrajza és a poszt között.
Csakhogy ő nem politikus.Politikusoknál ez gyakori jelenség...
Hallottam róla h jó szakember és emberséges sajnos mennie kellettNekem ő a kellemes csalódások közé tartozott egyébként. Kár érte.
mit követett el, hogy kirakják?Hallottam róla h jó szakember és emberséges sajnos mennie kellett
Semmit, forgatják az embereket.mit követett el, hogy kirakják?
Szerinted mi a jelentősége (jó vagy nem jó) hogy a Nagy Márton-féle minisztériumnak is lesz köze hadi beszerzésekhez illetve a hadiipari fejlesztésekhez?Semmit, forgatják az embereket.
Semmit átszervezés címen mennie kellmit követett el, hogy kirakják?
Lassítani fogja a döntéshozatalt szerintem. Már csak a kötelező körök megfutása miatt is.Szerinted mi a jelentősége (jó vagy nem jó) hogy a Nagy Márton-féle minisztériumnak is lesz köze hadi beszerzésekhez illetve a hadiipari fejlesztésekhez?