A guberálás haderőnem megtetemtésére bizonyosan szükségük lenne rám.Az a vicc az se. Főleg nem a nyugdíjazàsok utàn.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A guberálás haderőnem megtetemtésére bizonyosan szükségük lenne rám.Az a vicc az se. Főleg nem a nyugdíjazàsok utàn.
A guberálásra ott vannak a rejtett erőforrásaink még fizetni se kell, csak @Kávé meg ne tudjaA guberálás haderőnem megtetemtésére bizonyosan szükségük lenne rám.
OKJ-s harckocsizóEgy ideje gondolkodtam hogy megcsinálok meg egy szakmát, hogy én is mondhassam azt hogy maszek az első mint kollégák…
És erre bukkantam:
http://www.felnottkepzes.hu/course-category/vedelmi-szolgaltatasok/?tutor-course-filter-category=440
Nem tudtam, hogy ezeket lehet okj képzésben tanulni
Igen, elég nagy az a laktanya.És Kaposváron közben maradnak a logisztikusok is?
Ez mi a búbánat?Egy ideje gondolkodtam hogy megcsinálok meg egy szakmát, hogy én is mondhassam azt hogy maszek az első mint kollégák…
És erre bukkantam:
http://www.felnottkepzes.hu/course-category/vedelmi-szolgaltatasok/?tutor-course-filter-category=440
Nem tudtam, hogy ezeket lehet okj képzésben tanulni
Akkor mi a helyzet a pár éve bejelentett 5 új helyőrséggel/zászlóaljjal?Azokból sem lesz semmi a létszám miatt? Pedig valaki azt írta korábban, hogy már megvannak a helyszínek és nagyjából a zászlóaljak, "keretei" is. kiképzők, tisztek stb...Akkor Kaposár mégsem ebből az 5ből az egyik? @krisss ?A létszámhiányos cégnél?
Jelezném, hogy én akkor is csak nevettem ezen!Akkor mi a helyzet a pár éve bejelentett 5 új helyőrséggel/zászlóaljjal?Azokból sem lesz semmi a létszám miatt? Pedig valaki azt írta korábban, hogy már megvannak a helyszínek és nagyjából a zászlóaljak, "keretei" is. kiképzők, tisztek stb...Akkor Kaposár mégsem ebből az 5ből az egyik? @krisss ?
mondjuk a haderőfejlesztlűésnek közel nulla kihatása van a népszerűségükre: legtöbb ember leszarja. rendszeresen van olyan kutatás hogy mi a top 10 legnagyobb megoldandó probléma az országban - a Honvédség még a büdös életben nem volt benne. Haderőfejlesztés szinte csak a lengyeleknél fontos választásokra kiható téma.A haderőfejlesztés is csak olyan, mint a kormány többi feladata. Túl drága lenne jól megcsinálni, így inkább szarnak bele és csak látszatintézkedéseket hoznak, hogy a népszerűség megmaradjon. Szerintem.
Hát, most hogy már nekünk ellenzékieknek nem érdemes a stadiont átszámolni lélegeztetőgépre válthatunk majd a 1Lynx=1felcsúti stadion=10 darab 20 férőhelyes bölcsőde kalkulációra.mondjuk a haderőfejlesztlűésnek közel nulla kihatása van a népszerűségükre: legtöbb ember leszarja. rendszeresen van olyan kutatás hogy mi a top 10 legnagyobb megoldandó probléma az országban - a Honvédség még a büdös életben nem volt benne. Haderőfejlesztés szinte csak a lengyeleknél fontos választásokra kiható téma.
Olvass néha kommenteket egy haderőfejlesztés cikk alatt a liebling telexen.mondjuk a haderőfejlesztlűésnek közel nulla kihatása van a népszerűségükre: legtöbb ember leszarja. rendszeresen van olyan kutatás hogy mi a top 10 legnagyobb megoldandó probléma az országban - a Honvédség még a büdös életben nem volt benne. Haderőfejlesztés szinte csak a lengyeleknél fontos választásokra kiható téma.
Elég a facebookon a honvédelem.hu-n is..Olvass néha kommenteket egy haderőfejlesztés cikk alatt a liebling telexen.
Ugye tudod, hogy a súlyos testi sértést Magyarországon a törvény bünteti és az előre megfontolt szándék súlyosbító körülmény?Olvass néha kommenteket egy haderőfejlesztés cikk alatt a liebling telexen.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..