A lazar3M ha nem kerekes ifv-t akarsz hanem jobb apc-t azért nem annyira elvetemült gondolat.A kínálatukból a Lazanszkij aminek lenne értelem
A sima 3-as gatya de az M nem rossz.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A lazar3M ha nem kerekes ifv-t akarsz hanem jobb apc-t azért nem annyira elvetemült gondolat.A kínálatukból a Lazanszkij aminek lenne értelem
A Lazanski egy 30 mm-es toronnyal nem lenne jobb a 3M-nél?A lazar3M ha nem kerekes ifv-t akarsz hanem jobb apc-t azért nem annyira elvetemült gondolat.
A sima 3-as gatya de az M nem rossz.
Ott írom ha nem kerekes ifvt akarsz.A Lazanski egy 30 mm-es toronnyal nem lenne jobb a 3M-nél?
Pl. Walhalla-torony?
A lehető legolcsóbb a szerb pasars teherautós 40 mm-es bofors mistral raketával ha onnan akarsz vàlogatniEz baj. A legolcsóbb megoldást kéne keresni. Amúgy a kubokat majd szerbiába adjuk el. A 72-ekre van vevő?
Egy szerb vagy egy török APC a drágább szerinted?Ott írom ha nem kerekes ifvt akarsz.
Szia,Gépfegyverekhez lőszert minőségit gyártanak a szerbek.
Ez egy jó választás lehet a részünkről.
Szia,Ebben nem hiszek. Ha csak puskát tudsz adni a katonáidnak az 2024-ben többet árt mint használ.
Ha csak puskát tudsz adni a katonáidnak, akkor mint ország és hadsereg leszerepeltél.Ebben nem hiszek. Ha csak puskát tudsz adni a katonáidnak az 2024-ben többet árt mint használ.
Mi-17 , Mi-24 felújítás még 8 évre... ?Na,
Miniszterünk nyilatkozata alapján az eladott eszközök árából a felújítani kívánt berendezések is fejleszthetők.
T72? Flottilla?![]()
T-72? Mennyi Mi-17 van?Mi-17 , Mi-24 felújítás még 8 évre... ?![]()
T-72? Mennyi Mi-17 van?
Mi-17 , Mi-24 felújítás még 8 évre... ?![]()
Nem kell sokat belelátni , nyugi vanNa,
Miniszterünk nyilatkozata alapján az eladott eszközök árából a felújítani kívánt berendezések is fejleszthetők.
T72? Flottilla?![]()
Szeretem az ilyen jellegű önkritikát, gyakorolni kéne a hazai politikusoknak is közben.Amikor előjött a tipikus narrativa a riporter csaj részéről, hogy Putyin nem fog megállni Ukrajnában és mi lesz ha majd szlovákiába tör Kali azt válaszolta, hogy "ha amikor Putyin besétál majd egy szlovák laktanyába deja vu-je lesz, mert még mindig ugyanazok a faliképek és kellékek vannak ott, mint a VSz idején"![]()
Nem bírtad kihagyni...Szeretem az ilyen jellegű önkritikát, gyakorolni kéne a hazai politikusoknak is közben.
Ilyet itthon mikor hallasz két sikernyilatkozat közt?Nem bírtad kihagyni...
Én az atv-nézem. De akkor sem stimmel. Egyébként meg meg mondta ferenc testvér annak idején :akinek nem tetszik... szereljen le.Ilyet itthon mikor hallasz két sikernyilatkozat közt?![]()
Én meg nem nézek tévét.Én az atv-nézem. De akkor sem stimmel. Egyébként meg meg mondta ferenc testvér annak idején :akinek nem tetszik... szereljen le.
Ez is rendben van. De akkor mi a retkes.... - t keresel még ott? Mert igy nekem olyan érzésem van mint aki oda piszkit ahonnét eszik. Részemről a téma lezárva.Én meg nem nézek tévét.
Csak annyi, hogy a fenti mondat itthon is elmondható lenne elég sok laktanyára. (nem bezzegszlovákiázok sokkal szarabb helyzetben vannak hozzánk képest csak utálom a szivárványos sikerpropagandát amikor messze vagyunk a sikertől) Sokkal több nyilatkoztatot hallanék a hazai katonai kritikus infra állapotáról mint az illusztris magyar huszárokról inkább.
A főnök is az EU asztalára szarik állandóan pedig ő is onnan eszik, akkor tedd fel neki is a kérdéstMert igy nekem olyan érzésem van mint aki oda piszkit ahonnét eszik. Részemről a téma lezárva.
Mármint úgy gondolod, hogy értelmes megalapozott kritikát nem lehet megfogalmazni a szervezeten belülről amivel talán figyelmet irányítasz egy problémára és hátha jobb lesz?Ez is rendben van. De akkor mi a retkes.... - t keresel még ott? Mert igy nekem olyan érzésem van mint aki oda piszkit ahonnét eszik. Részemről a téma lezárva.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..