Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A 60-as évek végén 70-es évek elején jelent meg ez a tártáska.Mostanában sokat l@tom "akcióban" a lőtéren és valami elképesztően trágya dolog.Nem is értem ki gobdolhatta,hogy ez jó valamire.Amúgy elég döbbenetes dolog 2017-ben a NATO-ban AK-63D+tártáska+gázállarc táska+acélsisak+málhagyík harcászati felszerelésben látni katonákat lőni.Jól mutat majd a katona az új, mai egyenruhában, rajta kb. 50 éves konstrukciós műbőr tártáskával. Unalomig ismételgettem már itt, hogy nekem is ilyen tártáskám volt, 30 éve. Aztán eszembe jutott, hogy ilyen tártáskát már a 70-es években is láttam a katonákon, mikor még gyerek voltam. Még tovább gondolkodva. arra jutottam, lehet ez a tártáska, már annyi éves találmány, mint ahány éve AK típusú fegyverek nálunk rendszerben vannak. Akkor lassan 60 éves lesz. Szép ugye ? Lassan 60 éve nem jutott el az illetékesekhez hogy ez egy alkalmatlan felszerelés ? A gondok gyökere lehet itt van ám, nem is annyira a politikusokban. Bár nem védem őket.
A 60-as évek végén 70-es évek elején jelent meg ez a tártáska.Mostanában sokat l@tom "akcióban" a lőtéren és valami elképesztően trágya dolog.Nem is értem ki gobdolhatta,hogy ez jó valamire.Amúgy elég döbbenetes dolog 2017-ben a NATO-ban AK-63D+tártáska+gázállarc táska+acélsisak+málhagyík harcászati felszerelésben látni katonákat lőni.
A 60-as évek végén 70-es évek elején jelent meg ez a tártáska.Mostanában sokat l@tom "akcióban" a lőtéren és valami elképesztően trágya dolog.Nem is értem ki gobdolhatta,hogy ez jó valamire.Amúgy elég döbbenetes dolog 2017-ben a NATO-ban AK-63D+tártáska+gázállarc táska+acélsisak+málhagyík harcászati felszerelésben látni katonákat lőni.
Köszi az infót, akkor maradjunk abban, kb 50 éves.
Kijavitom magam, mert kozben megkerdeztem egy orvost: 90 az rossz, mivel orvosi ertelemben a 100 az also hatar ami meg egeszseges. Nem semmi.Aha. Mondjuk mivel a komolyabbnak elfogadott IQ teszteken, mint pl a Mensa az atlag az 100, ezert a 90 nem is olyan rossz.
Aha. Mondjuk mivel a komolyabbnak elfogadott IQ teszteken, mint pl a Mensa az atlag az 100, ezert a 90 nem is olyan rossz.
Semmit nem jelentenek az IQ-tesztek, nem lehet az emberi elmét ilyen egysíkú eszközökkel mérni. Sőt, mérni egyáltalán nem lehet. A képességek egy nagyon szűk körére vonatkozóan ad támpontot az alanyról.Kijavitom magam, mert kozben megkerdeztem egy orvost: 90 az rossz, mivel orvosi ertelemben a 100 az also hatar ami meg egeszseges. Nem semmi.
Mondjuk a zsidóknál sem jobb a helyzet. De hogy übereljem a témát, és komolyan elnézést az OFF-ért, van ilyen is /lehet hogy nem mértékadó híroldal egyik sem, de utána lehet nézni, tényleg mondott-e ilyet a csóka:Mert a muszlimoknál dívik az első unokatestvérek közti házasság, hogy a vagyon a családon belül maradjon és ezt a szokást jópár évszázada űzik. Ezért az átlag IQ a közel keleti arabok között a 90-et alulról karcolja. Valahol olvastam pár cikket erről majd belinkelem.
Na megtalaltam az eredetit. Nemetul nem tudok, de a forditoprogram szerint sajnos tenyleg ezeket mondta:Mondjuk a zsidóknál sem jobb a helyzet. De hogy übereljem a témát, és komolyan elnézést az OFF-ért, van ilyen is /lehet hogy nem mértékadó híroldal egyik sem, de utána lehet nézni, tényleg mondott-e ilyet a csóka:
"Tavaly nyáron Schäuble a Die Zeit lapnak nyilatkozva még arról beszélt; a menekültek beengedésére amiatt van szükség, mert szerinte jobb lenne, ha a németek más népekkel keverednének. A pénzügyminiszter akkor azt mondta, ő vérfertőzésnek tartja azt, ha a német nők német férfitól szülnek gyereket. Az interjú során az is kiderült, hogy Schäuble számára az európai és arab szülőktől származó félvér nők jelentik a szépségideált, amit vezető politikusként egész Európára rá akar erőltetni." hídfő.ru
És itt szó van arról is, amit krisss írt.
https://888.hu/article-a-nemet-penz...sok-hogy-a-nemetek-genetikailag-keveredjenek#
Haderőfejlesztés vagy blöff
Zord Gábor László
2017. május 27., szombat 00:01
https://mno.hu/vezercikk/haderofejlesztes-vagy-bloff-2400728
A cikk kamu. Egyreszt az, hogy az mno-n jelent meg mindent elmond. Masreszt azt irni, hogy a "bizonyitek" ellenuk, hogy a valsag alatt csokkent a seregre szant penz, mikor azota evek ota folyamatosan no finoman szolva is az olvaso hulyenek nezese. Az elozo kormanyok voltak akik 2008-2010 kozott sehogy sem kezeltek a valsagot, igy annyival kesobb masztunk ki belole es kezdhetett el ujra noni a seregre forditott penz. Legkozelebb azt fogja irni, hogy az orban annyira utalja a sereget, hogy igazabol a gripeneket is gyurcsany vette. Lehet kritizalni tobb teruleten is a kormany munkajat, de azt nem szeretem ha hulyenek nezik az olvasot.
Haderőfejlesztés vagy blöff
Zord Gábor László
2017. május 27., szombat 00:01
https://mno.hu/vezercikk/haderofejlesztes-vagy-bloff-2400728
jah mer Zordra annyira jellemző, hogy kamu cikkeket írA cikk kamu. Egyreszt az, hogy az mno-n jelent meg mindent elmond. Masreszt azt irni, hogy a "bizonyitek" ellenuk, hogy a valsag alatt csokkent a seregre szant penz, mikor azota evek ota folyamatosan no finoman szolva is az olvaso hulyenek nezese. Az elozo kormanyok voltak akik 2008-2010 kozott sehogy sem kezeltek a valsagot, igy annyival kesobb masztunk ki belole es kezdhetett el ujra noni a seregre forditott penz. Legkozelebb azt fogja irni, hogy az orban annyira utalja a sereget, hogy igazabol a gripeneket is gyurcsany vette. Lehet kritizalni tobb teruleten is a kormany munkajat, de azt nem szeretem ha hulyenek nezik az olvasot.
és az sem a megfelelő szakmai szempontokat figyelembe véve történik.