Valahol olvastam hogy 1-1.5 km a hatótávolsága. Aknavetőnél nem nagy szám. Most már nincs kedvem ilyenkor belinkelni a cikket. Nem tudom mire jó tényleg, max szolnokon kiszórni a heliből. Pár darab mutatóba vagy oktatási segédletnek. A 82 mm az 82 mm a 60 meg 60. 2S4 Tyulpan meg 240 mm és mindent visz. Lehet pontosabb a 60 milis mert újabb típus, jobb gépekkel munkálták meg a gránátja újabb fejlesztés lehet. De adott volt a lehetőség hogy 80-100-120 milist is vegyenek jobbat mint amink volt nem vettek. Vettek 60-ast, holnap meg petárdákat dobálunk majd. Majmoljuk itt az Usát meg a nyugatot közben meg csak körül kéne nézni hol tartunk. Annak a 1000-1500 lövészkatonánknak ami van (a tényleges bokorugró állományra gondolok nem az állománytáblára.) egetverő képességei lesznek ettől a fegyvertől. Közeltámogató fegyvernek mondjuk jól van, bár inkább akkor AGS vagy HK GMG. Lázár meg amibe belenyúl az tudjuk hogy végzi. Most már értem miért mondták pár éve annyira hogy az MH tüzérséget feltámasztották vagy mi. Akkor nem esett le, csak néztem hülyén mert a Gvozgyikát akkoriban vonták ki.