Én hiszek még az AK-ban, bár az tény, hogy nem egy hú de pontos jószág. Már itt is leírtam vagy 2x de most leírom harmadszorra is, hogy kezdhetnénk vele valamit saját fejlesztés alapon. Egy bullpup (tudom ez a mániám

) rendszerű verziót simán el tudnék képzelni, persze egy picit precízebben

. Tudom, hogy hülye példa mert nem AK "rendszerű" (legalább is én így tudom) gépkarabély, de ott van például a horvátok VHS "kazettája"

ami állítólag iszonyatosan pontos annak a sajátos blabla hűtőrendszer blabla valaminek köszönhetően

. Azért egy gépkarabélyt még kitudnánk fejleszteni, de tudom nincs píz ami van csak blabla megakad (unalmas már tudom

).
A 6,5-ös, 6,8-as lőszer tetszetős, meg áradozik róla mindenki (köztük ugye "Hitman" is a jövő fegyvereiből), de mint ahogy dudi írta is nekem, méregdrága. Bár én nem tudom, hogy miért drága ez a lőszertípus azonkívül, hogy új meg más kaliber. Talán a belseje máshogy van kialakítva? Különleges gyártás? Nem értek ehhez sajnos. Anno a kopasznak is mondtak valamit talán, de már arra se emlékszek :S. Szóval áruljátok el a nagy titkot plz

.